1 maart: boekpresentatie Almar Otten met wandeling naar de ruïnes van Het Ronde Huis in Nunspeet

  •   
Het Ronde Huis Almar Otten

Zaterdag 1 maart presenteert Almar Otten zijn nieuwste thriller Het Ronde Huis bij Osinga Boek & Kantoor in Nunspeet. Voor dit boek heeft hij zich laten inspireren door de bijzondere, waargebeurde  geschiedenis van Het Ronde Huis dat begin twintigste eeuw door Frank van Vloten is gebouwd in de Nunspeetse bossen. Het Ronde Huis diende als jachtverblijf waar de Nederlandse elite samenkwam en waar Prins Hendrik kind aan huis was.

Over het in 1967 afgebroken huis doen al jaren de bizarste geruchten de ronde. Van occulte Germaanse riten en mensenoffers tot betrokkenheid van leden van het Koninklijk Huis. Otten verdiepte zich in de zaak en verbaasde zich over de opzienbarende en schokkende feiten. Waarom weten zo weinig mensen hiervan? Hij heeft er een bloedstollende thriller over geschreven.

Op 1 maart om 14.00 uur start het programma met een interessante wandeling vanaf de uitkijktoren bij het Transferium (achter het NS-station in Nunspeet) naar de restanten van Het Ronde Huis.  Almar Otten zal onderweg vertellen over de geschiedenis van Het Ronde Huis en de omgeving. Na het bekijken van een paar markante plekken voert de wandeling terug naar boekhandel Osinga. Rond 16.30 uur wordt de middag afgesloten met een korte presentatie en een drankje.

Lees hier verder over Het Ronde Huis van Almar Otten en bekijk de trailer.