25 jaar Luitingh-Sijthoff!

  •   
Boek van de maandIn 2014 bestaat Uitgeverij Luitingh-Sijthoff 25 jaar! Om dit te vieren lichten we elke maand een boek uit. Dit boek is dan Het Boek van de maand.

Het Boek van de maand is een maand lang met korting verkrijgbaar. Elke maand een boek in prijs verlaagd, dus een heel jaar lang boekenvoordeel!

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff is in 1989 ontstaan uit een fusie tussen A. W. Sijthoff’s Uitgeversmaatschappij (opgericht in 1851) en Uitgeverij Luitingh (opgericht in 1947). Luitingh-Sijthoff is onderdeel van VBKU.

Het Boek van de maand januari is Ga nooit terug van Lee Child. Klik hier om het boek te bestellen.


child
Na een moeizame tocht vanuit South Dakota is Jack Reacher eindelijk in Virginia aangekomen. Zijn doel: het oude hoofdkwartier van de 110th mp Special Unit – zo ongeveer het enige thuis dat hij ooit gekend heeft.
Waarom? Hij wil de nieuwe commandant van de eenheid, majoor Susan Turner, mee uit eten vragen. Hij vond haar stem over de telefoon aantrekkelijk. Maar de officier in het kantoortje van de commandant is geen vrouw. Waar is Susan Turner?
Jack Reacher wordt met twee onthutsende zaken geconfronteerd, de ene nogal gewelddadig, de andere te persoonlijk om over na te denken. Krijgt hij – of iemand anders – spijt van zijn besluit om terug te gaan?
Lees hier het eerste hoofdstuk.

Lee Child is winnaar van de prestigieuze Diamond Dagger Award 2013.