Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken. In 2016 verscheen haar nieuwste roman: Lang leve de liefde.

Bekijk hier de bibliografie

Bibliografie

  • Solo (1992) / Solo
  • Tophit (1994) / Kiss
  • Open huis (1995) / Open House
  • Kapers op de kust (1998) / Sheer Mischief (1994)
  • Hals over kop (2000) / Head Over Heals (1998)
  • Geknipt voor Miranda (2001) / Miranda's Big Mistake (1999) / Heruitgave (2006)
  • De boot gemist (2002) / Perfect Timing (1997) / Heruitgave (2007)
  • Millies flirt (2002) / Millie's Fling (2001)
  • Niet storen (2003) / Staying At Daisy's (2002)
  • Kiezen of delen (2004) / Nadia Knows Best (2002)
  • Gemengd dubbel (2004)/ Mixed Doubles (1998)
  • Geluk in het spel (2004)/ Good at Games (2001)
  • De prins op het verkeerde paard (2005)/ Falling for you (2003)
  • Schot in de roos (2005) / The one you really want (2004)
  • En de minnaar is... (2006) / Making Your Mind Up (2005)
  • Ondersteboven (2007) / Thinking of you (2007)
  • Scherven brengen geluk (2008) / An Offer You Can't Refuse(2007)
  •   

Boeken van Jill Mansell

  • ISBN 9789024567607
    Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman!
  • Feelgoodomnibus

    ISBN 9789021019611
     Twee keer Jill in één band: daar word je vrolijk van!
  • ISBN 9789021018720
    Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

    Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven.
    Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie...
  • ISBN 9789024567317
    Een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven.
  • ISBN 9789021018188
    3 voor 2 actie
  • ISBN 9789021018225
    3 voor 2 actie
  • ISBN 9789021018201
    3voor2 actie
  • ISBN 9789021018232
    3 voor 2 actie
  • ISBN 9789021018195
    3 voor 2 actie
  • ISBN 9789021018218
    3 voor 2 actie
  • ISBN 9789021017440
    Voordeeleditie van de bestseller Rozengeur en zonneschijn van Jill Mansell.
  • ISBN 9789021016818
    Twee heerlijke romans van Jill Mansell samen voor maar € 12,50!
  • ISBN 9789021808789
    Jill Mansell, daar word je vrolijk van!
  • ISBN 9789021016733
    Als tiener was Maddy Harvey een lelijk eendje. Ze droeg een ziekenfondsbrilletje, had scheve tanden en elke dag een bad-hair-day. Maar nu is ze een mooie zwaan. Als ze Kerr McKinnon ontmoet is het liefde op het eerste gezicht. Maar ze weet niet dat hun families jaren geleden ruzie hebben gekregen....
  • ISBN 9789021016740
    Het begint allemaal met een glimmende rode grasmaaimachine. Is dat haar kerstcadeau? Met een schok realiseert Nancy zich dat de sieraden die haar man Jonathan de laatste tijd gekocht heeft niet voor haar bestemd waren, maar voor een andere vrouw. Ze vertrekt naar Londen om een nieuw leven te beginnen....
  • ISBN 9789021016696
    Jessie Roscoe heeft altijd geheimgehouden wie de vader van haar zoon Oliver is, zelfs voor haar beste vriendin. Ze is verbijsterd als ze ontdekt dat de man in kwestie, de charismatische acteur Toby Gillespie, haar nieuwe buurman blijkt te zijn. Toby hoeft maar een blik op Oliver te werpen en een klein...
  • ISBN 9789021016702
    Vrijgezellenavond! Daar gebeurt het laatste wat Poppy verwacht: ze ontmoet de man van haar dromen. En dat is níet haar aanstaande bruidegom, maar de knappe Tom! Haar huwelijk zegt ze af en ze vertrekt naar Londen, waar ze een kamertje huurt bij de populaire kunstenaar Caspar French. Ook hij is superaantrekkelijk,...
  • ISBN 9789021016719
    Lottie Carlyle is eigenlijk niet op zoek naar liefde als ze haar nieuwe baas, Tyler Klein, ontmoet. Maar ze zijn voor elkaar gemaakt en al snel valt ze voor hem - en hij voor haar. Helaas denken Lottie's kinderen daar heel anders over. Ze kunnen Tyler niet uitstaan! Als de charmante Seb verschijnt, die wel in de smaak...
  • ISBN 9789021016726
    Lola gooit haar eigen glazen in als ze ja zegt tegen een onweerstaanbaar aanbod: met al dat geld kan ze dan wel iemand helpen, ze raakt er ook haar grote liefde Doug door kwijt. Tien jaar later komen Doug en Lola elkaar weer tegen. Zij voelt meteen weer die kriebels van vroeger. Hij blijkbaar niet......
  • ISBN 9789021808772
    Jill Mansell, daar word je vrolijk van!