Douglas Preston & Lincoln Child zijn #1-bestsellerauteurs van de Pendergastthrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

Bekijk hier de bibliografie
  • Virus (1999) / Mount Dragon (1996)
  • Dodelijk tij (1999) / Riptide (1998)
  • Ijsgrens (2000) / The Ice Limit (2000)
  • Kraaienvoer (2003) / Still Life With Crows (2003)
  • Dans des doods (2005) / Dance of Death (2005)
  • De helse rad (2008) / The Wheel of Darkness (2007)
  • Koortsdroom (2012) / Fever Dream (2010)
  • Weerwraak (2011) / Cold Vengeance (2011)
  • Twee graven (2013) / Two Graves (2012)
  • Het verdwenen eiland (2014) / The Lost Island (2014)
  • Scharlaken kust (2016) / Crimson Shore (2015)
  • De verborgen kamer (2017) / The Obsidian Chamber (2016)
  •   

Boeken van Preston en Child

  • ISBN 9789024580262
    FBI-detective Aloysius Pendergast is terug! Stad van de eeuwige nacht van Preston & Child, het zeventiende deel in de Pendergast-serie, is nóg spannender dan De verborgen kamer.
  • ISBN 9789024577651
    Over de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.
  • ISBN 9789024575831
    Het zestiende deel in de Pendergast-serie. Wat doe je als een beruchte moordenaar opstaat uit de dood?
  • ISBN 9789021016276
    De excentrieke FBI-agent Pendergast arriveert in een exclusief skioord waar hij twee ontdekkingen doet: een onwaarschijnlijk geheim uit de dorpsgeschiedenis en een legendarisch, verloren gewaand Sherlock Holmes-verhaal. Terwijl het dorp letterlijk onder vuur ligt en Pendergasts protegee Corrie Swanson...
  • ISBN 9789024564880
    Derde Gideon Crew-avontuur
  • ISBN 9789024559350
    Vindt Pendergast zijn dood gewaande vrouw terug?
  • ISBN 9789024558988
    Een Pendergast-thriller
  • ISBN 9789024530663
    New York Times verslaggever William Smithback en zijn vrouw Nora Kelly, archeoloog verbonden aan het Museum of National History, worden in hun appartement aan de Upper West Side aangevallen. Ooggetuigen beweren dat zij werden aangevallen door hun vreemde, sinistere buurman – een man die 10 dagen...