Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

ChaosISBN:
9789024574742
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
10-02-2017
Serie:
Kay Scarpetta - 24

De nieuwe Kay Scarpetta: legendarisch goed

€ 19,99
Bestel

In Chaos, de 24e Kay Scarpetta thriller, worden de lezers geboeid door de enerverende spanning, de verrassende wendingen en de modernste forensische onderzoeksdetails waar Patricia Cornwell beroemd om is. 

Het gaat om een jonge vrouw die overlijdt tijdens een fietstochtje langs de rivier de Charles. Geen natuurlijke dood, concludeert Kay Scarpetta. Er is blijkbaar een verband met de vele gedichten, opgestuurd door een zekere Tailend Charlie. Maar deze stalker is op geen enkele manier te traceren. Scarpetta's eigen geloofwaardigheid en professionaliteit komen onder vuur te liggen.

'Patricia Cornwell heeft een hoofdpersoon gecreëerd die zo echt is, zo gedreven en zo authentiek, dat lezers vergeten dat Kay Scarpetta gewoon bedacht is door een auteur,' aldus USA Today. De reeks over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie van de wereld en werd bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award.
Zie ook www.patriciacornwell.com.

ISBN:
9789024574742
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
10-02-2017
Serie:
Kay Scarpetta - 24

'Patricia Cornwell is niet alleen een begenadigd thrillerschrijver, maar is ook de grondlegger van een vooraanstaand forensisch instituut in Virginia.  '

Peter R. de Vries in DWDD

Gratis inkijkexemplaar

Om naar uit te kijken