De bestseller waarmee Dan Brown wereldwijd doorbrak. Bekroond met vier sterren in Vrij Nederland Detective & Thrillergids.

Een verborgen code in het werk van Leonardo Da Vinci 
Een wanhopige race door Franse kathedralen en kastelen 
Een verbazingwekkende eeuwenoude waarheid - eindelijk onthuld

In Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de curator van het Louvre omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook al omdat de man vóór hij stierf Langdons naam op de grond heeft geschreven. Langdon vlucht, geholpen door een agente. Hij beseft dat de curator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die verwijzen naar het werk van Da Vinci, voor wiens 'Mona Lisa' het lijk gevonden is. Langdon gaat terug, het Louvre in. Met zijn redster begint hij een speurtocht naar het motief voor de moord en naar de betrokkenheid van Opus Dei. Maar de politie en de moordenaar zitten hem op de hielen...

De Da Vinci code is onvergelijkbaar met elke andere thriller: bloedspannend, intelligent, meedogenloos snel en vol interessante details.

Dan Brown is bestseller auteur van o.a. Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool. Van Het Verloren Symbool zijn 1,4 miljoen exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen. Op 14 mei verschijnt het nieuwe boek van Dan Brown, Inferno. Het vierde avontuur van Robert Langdon.

€ 12,50 Paperback / softback Op voorraad
  •   

Quotes

‘Zorgvuldig geconstrueerde, orginele intrige, vanuit een nieuwe invalshoek voortbouwend op het idee achter Het Bernini mysterie. (...) De personages worden round characters wier intelligente omgang de dubbelzinnige cryptische aanwijzingen zorgen voor verrassende wendingen en cliffhangers. NBD Biblion

ISBN
9789024562282
Pagina's
432
Gepubliceerd
02-11-2016
Genre
Literaire thriller
Website
http://www.danbrown.nl