Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De strijd der koningenISBN:
9789024556533
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
827 pag.
Verschenen:
13-07-2013
Genre:
Fantasy
Serie:
Het lied van ijs en vuur - 2

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 22,50
Bestel

Met Het spel der tronen schiep George R.R. Martin een meesterwerk dat de beste elementen van het fantasygenre in zich verenigt. Mysteries, intriges, romantiek en avontuur vulden de pagina's van het eerste deel van een serie die fantasyfans wereldwijd zal verblijden.

De Strijd der Koningen is het vervolg van de geschiedenis van de Zeven Koninkrijken en het geslacht Stark. Sinds de dood van koning Robert woeden felle opvolgingstwisten. Roberts oudste broer schuwt geen middel om zijn aanspraken te bekrachtigen; zwarte magie noch broedermoord. Koningin Cersei Lannister heerst tot Roberts zoon volwassen is, maar haar aandacht is gericht op hofintriges, terwijl de vijand oprukt naar de hoofdstad.

De Noordlanden hebben een eigen koning gekozen: Robb Stark. Zijn legers trekken op tegen de perfide Lannisters, om de moord op zijn vader te wreken. Maar hun gebied blijft ontvolkt achter, open voor een verrassingsaanval ...

De gesel van de oorlog laat niemand ongemoeid: hoogmoedige vorsten en vervloekte eedbrekers, mensen van eer en rabauwen, wanhopigen en overmoedigen, kinderen en grijsaards, allen zijn een prooi van de wrede wendingen van het lot.

Pers

ISBN:
9789024556533
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
827 pag.
Verschenen:
13-07-2013
Genre:
Fantasy
Serie:
Het lied van ijs en vuur - 2

'Op meesterlijke wijze kruipt Marin in de gedaanten van zijn personages. Holland SF Sterk getekende, realistische personages, geconfronteerd met het oorlogsgeweld, met corruptie, moord etc. NBD Biblion Geweldige serie. Goed en spannend geschreven. George R.R. Martin blijft je in ieder deel verrassen! Aanrader! Kirsten '

Boekhandel Roodbeen

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Kookboekenweek