Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De verdwenen stad


Douglas Preston

ISBN:
9789024574117
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
320 pag.
Verschenen:
14-02-2017

De verdwenen stad is Prestons ooggetuigenverslag van de ontdekking van de eeuw – een verhaal over oude vervloekingen, moderne technologie, een verdwenen cultuur en een dodelijk medisch mysterie.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 20,99
Bestel

Douglas Preston, de ene helft van thrillerduo Preston & Child (bekend van de befaamde Pendergast-serie), maakte deel uit van de belangrijkste ontdekkingsexpeditie van de 21e eeuw. 

Al vijfhonderd jaar lang hebben ontdekkingsreizigers gezocht naar de ‘Verdwenen Stad’ diep in het regenwoud van Honduras. Douglas Preston zat aan boord van het vliegtuig waarmee een expeditie uiteindelijk het gebied van een onontgonnen vallei, omringd door ondoordringbaar oerwoud en bergen, in kaart bracht, met behulp van ruimtevaarttechniek. Ze vonden niet alleen een oude stad, maar ook een verdwenen beschaving.  

Preston en een team (avonturier Steve Elkins, archeologen, ex-SAS-mariniers) onderzochten de ruïnes in 2015, strijdend tegen stortregens, dodelijke slangen en de dichtste jungle op aarde. Ze deden verbijsterende ontdekkingen, waaronder een opslagplaats van beelden opgestapeld aan de voet van een piramide. 

En toen kreeg het verhaal een dramatische wending, want Preston en de meesten van de groep liepen een gruwelijke en schijnbaar ongeneeslijke ziekte op. 

ISBN:
9789024574117
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
320 pag.
Verschenen:
14-02-2017

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Boekenweek voor Jongeren