De lezer van De dwergen-boeken kent de alfen als duistere, genadeloze wezens. Nu, voor het eerst, wordt hun verhaal verteld, de keerzijde van de medaille. Het pleit voor het schrijftalent van Markus Heitz dat hun boosaardige charme ze deze keer op overtuigende wijze sympathiek maakt.

De Alfen gaan geen enkele strijd uit de weg. Ze worden door hun  vijanden gevreesd, hun slaven volgen hen gedwee. Maar hun macht is niet onbegrensd.

Het alfenrijk is verraden en nu treffen de Alfen in hun rijk, Dson Faimon, voorbereidingen om in de grootste veldtocht ooit hun vijanden voorgoed te verslaan.  Om over de uitkomst van die strijd geen tijfel te laten bestaan, willen de alfen Caphalor en Sintoras een machtige demon voor zich te winnen, om zodoende het alfenleger onoverwinnelijk te maken.

Over het uiteindelijke doel van de krijgstocht verschillen de beide alfen evenwel ernstig van mening.  Voor Caphalor is het voldoende om de grenzen van het alfenrijk veilig te stellen en te vrijwaren voor indringers. Sintoras wil echter meer, hij wil niets liever dan het gehele Veilige Land aan de heerschappij van de alfen onderwerpen...

€ 19,99 Paperback / softback Op voorraad
  •   
ISBN
9789024531417
Pagina's
446
Gepubliceerd
13-08-2015
Genre
Fantasy
Serie
Legenden van de Alfen - 1
Leesfragment