Robert Landon strijdt in Rome tegen 's werelds machtigste geheime broederschap, de Illuminati. 

Dan Brown heeft met Het Bernini Mysterie een ijzersterke culturele thriller geschreven. In 2009 werd dit boek verfilmd als Angels and Demons met Tom Hanks en Ewan McGregor in de hoofdrol. 

Het Bernini Mysterie is het eerste boek van Dan Brown. Op 14 mei 2013 verschijnt Inferno, de nieuwe Robert Langdon thriller.

Robert Langdon vindt bewijzen dat 's werelds machtigste geheime broederschap, de Illuminati, nog steeds springlevend is. Al snel komt hij erachter dat deze broederschap, een terreurorganisatie in zijn puurste vorm, het plan heeft opgevat zijn grootste vijand, de katholieke kerk, een beslissende slag toe te brengen. Het Vaticaan kiest een nieuwe paus, Rome wemelt van de pers en onder het conclaaf tikt een tijdbom ongenadig door.  Robert Langdon zal al zijn kennis van de Illuminati nodig hebben om de bom onschadelijk te kunnen maken.

Zijn race tegen de klok volgt een spoor dat honderden jaren oud is en voert hem langs verzegelde crypten, gevaarlijke catacomben en verlaten kathedralen, met als einddoel een verloren gewaande locatie die de enige hoop op redding van het Vaticaan bevat.

Bestsellerauteur Dan Brown haalde grote successen met De Da Vinci Code. Op 14 mei 2013 verschijnt Inferno, de nieuwe Robert Langdon thriller.

€ 12,50 Paperback / softback Op voorraad
  •   

Quotes

‘Rijk geschakeerde thriller. (...) De psychologisch uitstekend uitgewerkte personages vertegenwoordigen wetenschap en religie. NBD Biblion

ISBN
9789024562305
Pagina's
464
Gepubliceerd
02-11-2016
Genre
Thriller
Website
http://www.danbrown.nl