Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het spel der tronenISBN:
9789024556434
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
767 pag.
Verschenen:
09-11-2017
Serie:
Het lied van ijs en vuur - 1

€ 19,99
Bestel

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken, ondergebracht in de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden.

Ver voorbij de machtige ijsmuur die de noordgrens van het koninkrijk sinds mensenheugenis beschermt, roert zich een lang vergeten vijand. Maar ieders blik is naar het zuiden gericht, naar het hof waar de machtige Lannisters sterke spelers zijn.
Immers, de macht van de koning is tanende, zijn Hand is onder verdachte omstandigheden aan zijn eind gekomen, velen zijn uit op eigen gewin.
Toch zijn er nog trouwe onderdanen. De Starks van Winterfell bijvoorbeeld, hard en onverzettelijk als hun bevroren domein. Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, worden zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen. 

ISBN:
9789024556434
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
767 pag.
Verschenen:
09-11-2017
Serie:
Het lied van ijs en vuur - 1

'Fantasy-literatoren schrokken nimmer terug voor de nodige grandeur, maar de duizelingwekkende omvang van dit epos heeft collega-auteurs al doen hoofdschudden.' – The Guardian

The Guardian

Gratis inkijkexemplaar

Om naar uit te kijken