Het Verloren Symbool is de derde Robert Langdon thriller van Dan Brown. In deze bestseller wordt Robert Langdon onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. 

Dan Brown is bestsellerauteur van De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie, Het Juvenalis Dilemma en De Delta Deceptie en Inferno.

Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. Zijn goede vriend Peter Solomon, prominent lid van de vrijmetselarij en filantroop, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt overdraagt.  Langdon kan niet anders dan het spel meespelen. Hij krijgt hulp van Katherine, Solomons zus, een vooraanstaand wetenschapper die de kracht van het menselijk denken bestudeert. Lukt het hun de geheimen van Washington te ontraadselen? Want wat hadden de idealen van de geestelijk vaders van de Verenigde Staten gemeen met de denkbeelden van de vrijmetselarij? En kan die kennis Solomons leven en het voortbestaan van de wereld veiligstellen? 

Het Verloren Symbool is verrassend, spannend en onthullend als De Da Vinci Code. Dan Brown is de bestsellerauteur van Het Juvenalis Dilemma, De Delta Deceptie, Het Bernini Mysterie en De Da Vinci Code. Op 14 mei verschijnt Inferno, de nieuwe Robert Langdon thriller.

€ 12,50 Paperback / softback Op voorraad
  •   

Quotes

‘Al met al een knap geconstrueerde mix van feiten en fictie vol geheimzinnige voorwerpen, puzzels, symbolen, codes en complotten waar professor Langdon met enkele medestanders uiteindelijk zijn weg in weet te vinden. NBD Biblion

ISBN
9789024562312
Pagina's
512
Gepubliceerd
08-01-2015
Genre
Thriller
Website
http://www.danbrown.nl