Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Ik zie je op het strand


Jill Mansell

ISBN:
9789024567607
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
336 pag.
Verschenen:
27-07-2017

Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman!

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 20,99
Bestel Luisterboek

Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). 

Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie houdt van Jojo Moyes en Sophie Kinsella.

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.

Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

ISBN:
9789024567607
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
336 pag.
Verschenen:
27-07-2017

'Ik zie je op het strand is een must read voor de zomer van 2017!'

Adorable books

'Ondanks de onderwerpen die aan bod komen is het een luchtig verhaal en een echt Jill Mansell.'

Ebella

'Een romantisch verhaal met veel humoristische situaties.'

NBD Biblion

'Bovendien zorgt de combinatie van de zomerse locatie van het badstadje, de luchtige sfeer van het boek én de vlotte schrijfstijl van Jill Mansell er voor dat het boek een vakantiegevoel oproept. ****'

Zwartraafje.be

'Om vrolijk van te worden, deze nieuwe feelgoodroman.'

Libelle

'Met Ik zie je op het strand heeft Jill Mansell opnieuw een heerlijke roman geschreven met alle ingrediënten die we van haar gewend zijn plus nog een beetje extra! [...] Ze weet de lezer te verrassen en daarnaast krijg je ook nog eens ontzettend veel zin om naar het strand te gaan!'

Hebban

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Boekenweek voor Jongeren