Oktober 2016 in de bioscoop met opnieuw Tom Hanks als Robert Langdon!

De filmeditie van de bestseller Inferno van Dan Brown: Tom Hanks kruipt opnieuw in de huis van Robert Langdon! 

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en hij raakt verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen... 

In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.

€ 10,00 Paperback / softback Op voorraad
  •   

Quotes

‘Misschien wel de spannendste Dan Brown ever. ’ - Veronica Magazine

ISBN
9789021018836
Pagina's
480
Gepubliceerd
02-09-2016
Genre
Literaire thriller
Serie
Robert Langdon - 4
Leesfragment