Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Verstrengeling


Simona Sparaco

ISBN:
9789024575633
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
28-04-2017

Simona Sparaco’s Verstrengeling is een prachtige Italiaanse roman voor de liefhebbers van De eenzaamheid van de priemgetallen van Paolo Giordano. 

€ 19,99
Bestel

Verstrengeling gaat over het wezen van de liefde. Die lijkt op een fenomeen uit de kwantumfysica: de tijdelijke verstrengeling van twee deeltjes heeft een blijvend effect. Zo werkt liefde ook volgens Simona Sparaco’s roman Verstrengeling, want als je met iemand samen bent, hoe kort ook, ben je daarna altijd anders. 

Lea en Giacomo zijn elkaars tegenpolen. Zij is goed in talen en communicatie, hij is een gesloten natuurkundige. Na twee mooie perioden verbreken ze voorgoed hun relatie. Toch, na jaren, vlamt in Rome hun passie weer op. Is liefde onberekenbaar? Volgens La Stampa onthult de schrijfster ‘met meesterlijk, afgewogen en nergens overdreven taalgebruik langzaam wat in het hart van een vrouw omgaat’.

ISBN:
9789024575633
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
28-04-2017

'Met meesterlijk, afgewogen en nergens overdreven taalgebruik onthult Sparaco langzaam wat in het hart van een vrouw omgaat.' 

La Stampa

'Intense, boeiende en ontroerende roman.' 

Tana

'Een liefdesgeschiedenis met een complex en onverwacht einde.' 

Gioia

'Pakkend verhaal waarin de karakters, emoties en gebeurtenissen diepgaand en indringend, vanuit een spiritueel perspectief worden beschreven in mooie, heldere bewoordingen.'

NBD Biblion

Gratis inkijkexemplaar

Om naar uit te kijken