Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De mooiste boeken voor ValentijnsdagBen je nog op zoek naar een mooi cadeau voor jouw geliefde? Geef dan een van deze romantische boeken voor Valentijnsdag op 14 februari.

Café Zon & Zee

Jenny Colgan

Café Zon & Zee van Jenny Colgan is een heerlijk vertelde, geestige roman met een flinke dosis romantiek en eilandgevoel. Als je houdt van Jill Mansell of Sarah Jio is dit een boek voor jou.

€ 17,50
Bestel

Lang leve de liefde

Jill Mansell

Lang leve de liefde van Jill Mansell is een heerlijk romantisch verhaal vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes.

€ 10
Bestel

De lange dagen van Castellamare

Catherine Banner

De lange dagen van Castellamare van Catherine Banner is een prachtige familieroman die zich afspeelt in Italië. Een aanrader voor wie houdt van de romans van Isabel Allende en van Schitterende ruïnes.

€ 19,99
Bestel

Victoria

Daisy Goodwin

Victoria van Daisy Goodwin is een verrukkelijke historische roman, gebaseerd op de eigen dagboeken van koningin Victoria. Ook de recente BBC tv-serie Victoria, haar jonge jaren is bedacht en geschreven door Daisy Goodwin.

€ 19,99
Bestel

Miss You

Kate Eberlen

De roman Miss You (Omdat ik je mis) van Kate Eberlen is een verhaal over een onvergetelijke liefde. Een ontroerende, betoverende roman die je recht in het hart raakt. Een aanrader voor liefhebbers van David Nicholls en Jojo Moyes.

€ 10
Bestel

Omnibus - De weg van het hart + Tot in lengte van dagen

Danielle Steel

Een omnibus met twee prachtige winterse verhalen van Steel: De weg van het hart en Tot in lengte van dagen.

€ 12,50
Bestel

Helemaal het einde

Lisette Jonkman

Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland.

€ 18,99
Bestel

Tussen de sterren

Katie Khan

Tussen de sterren van Katie Khan is een spannend en ontroerend liefdesverhaal met een compleet onverwacht slot. Genoten van de film Gravity of van de boeken van John Green? Dan is dit een aanrader voor jou.

€ 19,99
Bestel

Onze tips voor een onvergetelijke zomer