Bekijk de boektrailer van ‘100 gelukkige dagen’

  •   
brizzi

Wat zou jij doen als je nog 100 dagen te leven had?

We zijn met een camera de straat op gegaan en hebben het gevraagd aan de mensen op straat. Daar komen hele leuke antwoorden uit. Bekijk de boektrailer van 100 gelukkige dagen, dé zomerroman van 2015 van Italiaan Fausto Brizzi.

Dit zou zomaar eens de zomerhit van 2015 kunnen worden! Wim Krings, Boekhandel Krings

In 100 gelukkige dagen van Fausto Brizzi zwiert Lucio door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij is ziek en heeft in het gunstigste geval nog honderd dagen te leven. Wat nu?

Lucio stort zich in wilde plannen en geniet breeduit. Want zeg nou zelf, wat is er fijner dan la dolce vita? Algauw beseft hij echter dat hij maar één ding wil: echte liefde…
100 gelukkige dagen is een ode aan het leven voor de lezers van Jojo Moyes, Nick Hornby en Jenny Downham.
Fausto Brizzi is een Italiaanse tv-producer van bittersweet romantische comedy’s. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen — een grappig, wijs en ontroerend verhaal — zal de basis vormen van een grote publieksfilm.

Begin met lezen