Bowls of Goodness genomineerd voor Kookboek van het Jaar

  •   
Olsson_BowlsofGoodness_met-sticker

Bowls of Goodness van Nina Olsson is een van de zes genomineerden voor Kookboek van het Jaar! Bowls of Goodness is een kookboek voor de thuiskok met een groot aantal even gemakkelijke als verrukkelijke vegetarische maaltijden  in een kom.

‘Lekker papier, eigentijdse fotografie, mooie styling en duidelijke recepten van luxe comfort food waarvan je in je eentje maar ook met een gezin kunt genieten,’ aldus de jury.

De andere genomineerden zijn The Green Kitchen at Home van David Frenkiel en Luise Vindahl, Leafs van Carola de Kanter, Pindakaas van Marije Sietsma & Saskia Lelieveld, Smokey Goodness 2 van Jord Althuizen, en het Vlaamse kookboek Zot van de Noordzee van Jan Kegels.

De vakjury bepaalt uiteindelijk welke titel de winnaar van de Kookboek van het Jaar 2017 wordt. Vanaf maandag 16 oktober kan iedereen meebepalen welke van de 6 genomineerde kookboeken de Gouden Garde Publieksprijs verdient door een stem uit te brengen via www.kookboekvanhetjaar.nl. Op vrijdag 10 november worden de prijswinnaars bekend gemaakt.