De Brug der Getijden van David Hair

  •   
David Hair - De brug der Getijden 1 - Water en Vuur - omslag

Het grootste fantasy-debuut van het jaar is verschenen: De Brug der Getijden deel 1: Water & Vuur van David Hair. Een aangrijpend en allesomvattend debuut. Lees gratis de eerste drie hoofdstukken (80 blz.) en laat je meeslepen in dit epische avontuur! Tot en met 31 augustus verkrijgbaar voor slechts € 16,95! Daarna voor € 19,95.

David Hair, de opvolger van George R.R. Martin

Episch spektakel in de sfeer van Game of Thrones.

Elke twaalf jaar wordt de Maanvloedbrug zichtbaar onder invloed van het getij en verbindt het de continenten Yuros en Antiopia om vrij handel met elkaar te drijven. De heerscharen van Yuros zijn dit keer echter vastbesloten om Antiopia eens en voor altijd te veroveren en haar bevolking te onderwerpen. Nu de Getijdenvloed weer nabij is, staat Yuros voor de derde keer klaar om met haar strijdkrachten over de driehonderd zeemijlen lange brug te trekken. En dit keer zullen ze de genadeslag toebrengen.
Antiopia bereidt zich ondertussen voor op de komende strijd. Maar het zijn drie doodgewone mensen – een gesjeesde magiestudent, een geharde huurling en een eenvoudig marktmeisje – die tot de conclusie komen dat het lot van beide naties wel eens van hun keuzes zou kunnen afhangen.

De Brug der Getijden 1 Water & Vuur – David Hair
ISBN 978 90 245 6480 4 | €16,95 (t/m 31 augustus) | 304 blz.

Download hier de eerste drie hoofdstukken (80 blz.)!

Bestel hier

De pers over De Brug der Getijden deel 1: Water en Vuur.

‘Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!’ – Tor.com

‘Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina’s toch een gevoel van spijt optreedt.’ – The British Fantasy Society

‘Een van de beste, zo niet dé beste fantasy-roman van het jaar.’ – Goodreads.com

‘Alles bijeen een geweldig debuut en kijk reikhalzen uit naar het volgende deel.’ – Falcata Times

‘Een meer dan overtuigende start van een fantasyreeks die in de toekomst waarschijnlijk zal worden vergeleken met het beste van het beste dat de moderne fantasy te bieden heeft. – Bookreview

Deel twee verschijnt in september!
David Hair - De brug der Getijden 2 - Staal en Stormweer - omslag