Cast Inferno bekend

  •   
inferno-midprice

Na de bekendmaking dat Tom Hanks ook voor de derde Dan Brown verfilming in de huid van professor Langdon zal kruipen, zijn nu ook de andere hoofrolspelers van Inferno bekend. Felicity Jones (The Theory of Everything) zal de rol van arts Sienna Brooks, die Langdon helpt zijn herinneringen terug te krijgen, gaan invullen. Sidse Babett Knudsen, bekend van de Deense tv-serie Borgen, neemt de rol van Dr. Elizabeth Sinksey op zich. Daarnaast is Omar Sy (The Intouchables) gecast als Christoph Bruder en Irrfan Khan (Life of Pi & Slumdog Millionaire) zal de mysterieuze slechterik Provost gaan spelen.

In Inferno wordt professor Langdon wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door de stoïcijnse arts Sienna Brooks vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De opnames voor Inferno gaan in april van start in Italië, onder leiding van regisseur Ron Howard. Inferno zal in de VS op 14 oktober 2016 in première gaan, de Nederlandse premièredatum is nog niet bekend.

Bestel Inferno hier.