Chris Weitz schrijft script spin-off Star Wars

  •   
Weitz, Chris (foto David Roker)

Chris Weitz, de auteur van Overlevers, gaat het script schrijven van de nieuwe Star Wars spin-off. Hij is de opvolger van Garry Witha, die het project eerder deze maand in de steek liet. Het gerucht gaat dat de Star Wars spin-offs de verhalen gaan vertellen van bepaalde personages uit de eerdere Star Wars-films, zoals Yoda en Han Solo. De eerste spin-off staat gepland voor december 2016, een jaar na het verschijnen van Star Wars: The Force Awakens.

Over Chris Weitz

Chris Weitz is, behalve auteur, ook een bekende filmproducer en regisseur. Hij regisseerde o.a. About a Boy (waarmee hij genomineerd werd voor een Oscar), The Golden Compass van Philip Pullman en de verfilming van The Twilight Saga: New Moon.

Over Overlevers

Nadat een mysterieuze Ziekte de bevolking van New York heeft weggevaagd verenigen de jonge overlevers zich in stammen. Ze leven in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. Jefferson is, een beetje tegen zijn wil, de leider van de Washington Square-familie. Donna, op wie hij in het geheim verliefd is, kent hij al van kleins af aan. Als ze een aanwijzing vinden over een mogelijk geneesmiddel voor de Ziekte, gaan ze op een levensgevaarlijke road trip om de mensheid te redden.

Lees een fragment van Overlevers

Chris Weitz - Overlevers

Bestel Overlevers of download als e-book.
Paperback | 288 pagina’s
€ 14,95 (paperback) | € 9,99 (e-book)