Coverwedstrijd Het Meidenteam

  •   
Coverwedstrijd meidenteam Keeper gezocht

Meidenvoetbal is cool! Dat wist jij natuurlijk allang, maar wij gaan het voetbalvirus verder verspreiden. In voorjaar 2017 verschijnt het tweede deel van Het meidenteam van Pieter Feller en Tiny Fisscher.

Wij willen natuurlijk het állerleukste meidenteam op de cover van dit boek. Dus zit jij in het leukste meidenteam van Nederland en kunnen jullie de allerleukste, origineelste, grappigste of mooiste foto maken van jullie team? Doe dan mee met onze coverwedstrijd en maak kans om met jullie team op de cover van Keeper gezocht te komen! Ook krijgt iedereen uit jullie team een exemplaar van het boek. Je kunt je foto vóór 1 februari sturen naar kindenjeugd@lsamsterdam.nl o.v.v coverwedstrijd.

 

Informatie over Het meidenteam – keeper gezocht

Keeper gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Een superspannende serie voor alle meiden die voetbal serieus nemen.
Keepster Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. Het meidenteam van FC Daalbergen heeft geen reservekeeper. Wie kan en wil Amy tijdelijk vervangen? Trainster Rosalie moet bedenken wie de beste vervangster is. Rosalie is al een tijdje tot over haar oren verliefd op Svetlana. Ze besluiten te gaan samenwonen en geven een knallend feest waar alle meiden voor worden uitgenodigd. Maar mogen ze er allemaal heen? De ouders van Maaike hebben bezwaren. Intussen duikt ook de mysterieuze jongen langs de lijn weer op. Wat wil hij toch? Is hij verliefd op een van de meisjes, of zit er iets heel anders achter?