Dan Brown komt naar Nederland!

  •   
Gouden Boek

Begin januari 2014 komt Dan Brown naar Nederland. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse bestsellerauteur Nederland bezoekt. Hij zal onder andere in Amsterdam een lezing geven over zijn boeken.

Eveneens zal Dan Brown als eregast aanwezig zijn bij de prestigieuze Hengstenkeuring en de show It Faderpaard in Friesland, het jaarlijkse evenement dat wordt georganiseerd door de Koninklijke vereniging van het Friesch Paarden-stamboek.

Dan Brown en zijn vrouw zijn beiden liefhebber van dit bijzondere paardenras, en in Browns thriller Inferno komt hoofdpersoon Robert Langdon oog in oog te staan met Friese paarden.

Ter gelegenheid van zijn bezoek zal zijn laatste bestseller Inferno in een speciale editie in het Fries verschijnen met als titel Ynferno.

Het complete programma van zijn bezoek wordt in november op deze site bekendgemaakt. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over het bezoek van Dan Brown in je mailbox.

Inferno van Dan Brown verscheen op 14 mei en stond 14 weken op nummer 1 in de Nederlandse bestsellerlijst Bestseller60. Het is het bestverkochte boek in 2013 tot nu toe. Wereldwijd werden al zo’n 10 miljoen exemplaren van Inferno verkocht.

Bekijk hier de trailer van Inferno.