De Deal. Het boek dat leest als een tv-serie. #GetHooked

  •   
Miller_Dedeal

Op 14 mei gaat De Deal in première. Het boek dat leest als een tv-serie. Het boek bestaat uit 12 afleveringen, 12 cliffhangers. #GetHooked. De eerste drie afleveringen zijn vanaf 14 mei gratis te downloaden als e-book. Vanaf 21 mei verschijnt er elke dag een nieuw deel, te downloaden voor € 0,99. Ga voor De Deal-ervaring naar www.de-deal.nl.

Een miljardendeal brengt zes mensen samen.

In De Deal komen de wereld van Wall Street en Silicon Valley samen. De New Yorkse Tara komt in een high profile team om de beursgang van de populaire dating-app Hook te begeleiden, de meest prominente start-up van Silicon Valley. Eindelijk mogelijkheden om door het glazen plafond van Wall Street te breken. Het team wordt geleid door een keiharde onderhandelaar, de sexy Todd Kent – Tara’s voormalige crush. Ze beginnen aan een race tegen de klok om de deal van de eeuw te sluiten.

In Silicon Valley gaat echter alles anders dan verwacht, en als de campus van Stanford University getroffen wordt door een drama, slaat de vlam in de pan.

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de WhatsAppgroep! Je krijgt vanaf 11 mei elke dag 2 berichten over De Deal. Stuur DEAL AAN naar 06 13 34 49 11