Deze maand bij Elly’s Choice…

  •   
ellyschoice

In het aanbod van Elly’s Choice zitten deze maand twee titels van Luitingh-Sijthoff: Fataal weekend van Patricia Cornwell en Dubbelspel van Eline Stiekema.

Elly’s Choice

Elly’s Choice is een eBook abonnement waarbij je elke maand 10 eBooks mag downloaden.
Elly selecteert iedere maand 10 eBooks, van spannende thriller tot een heerlijke roman. Van top auteurs als Saskia Noort, Herman Koch, Nicci French en Simone van der Vlugt.
Daarnaast krijg je 25% korting op diverse toptitels in Elly’s online shop.

Bekijk het complete aanbod van Elly’s Choice op www.ellyschoice.nl en word lid!

Fataal weekend – Patricia Cornwell

Cornwell-Fataal-weekend-2013Patholoog-anatoom Kay Scarpetta probeert met geavanceerde technieken rechercheur Pete Marino te helpen een seriemoordenaar op te sporen. Maar iemand doet zijn uiterste best het onderzoek te saboteren en zo Scarpetta’s reputatie voor altijd te vernietigen. Met Fataal weekend brak Patricia Cornwell door als wegbereider van de pathologisch-anatomische thriller.

Patricia Cornwell werkte ruim zes jaar bij de pathologisch-anatomische dienst in Virginia. Daarvoor was ze een vooraanstaand misdaadverslaggeefster. Ze woont in Richmond, Virginia. Haar thrillerserie over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is onder meer bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award.
Lees hier het eerste hoofdstuk.

Fataal weekend – Patricia Cornwell
€ 17,50

Bestel


Dubbelspel – Eline Stiekema

Stiekema-DubbelspelAudrey is net begonnen met haar nieuwe baan. Op de eerste dag ontmoet ze Tim. Ze valt als een blok voor hem. Wat Audrey niet weet, is dat Tim en zijn tweelingbroer Bas in het geheim een reality-tv-programma maken. Voor het programma moeten ze daten met een meisje en haar laten geloven dat ze een en dezelfde persoon zijn. Audrey is de ideale kandidaat, tot Tim ook verliefd op haar wordt. Hij krijgt het steeds benauwder van de situatie, maar er is geen weg meer terug. Wie wordt de winnaar van de show?

Eline Stiekema (28) schrijft al sinds ze haar eerste knalroze balpen kon vasthouden. Net als haar hoofdpersoon Audrey werkte ze na haar master Literatuurwetenschap tijdelijk als receptioniste. Ook schreef ze een aantal doktersromans. Ze woont samen met haar vriend en kat in Utrecht en werkt parttime in de optiek.
Lees hier het eerste hoofdstuk.

Dubbelspel – Eline Stiekema
€ 14,95

Bestel