e-book aanbiedingen voor in de vakantiekoffer

  •   
Rollins, James - Bloedspoor - kort eVerhaal

Speciaal voor de vakantieperiode hebben wij een selectie gemaakt van de spannendste en leukste korte verhalen die nu verkrijgbaar zijn als e-book. De verhalen zijn verkrijgbaar in diverse e-bookwinkels en leesbaar op je tablet, smartphone of e-reader. Fijne vakantie!

James Rollins – Bloedspoor

Een exclusief kort verhaal dat aansluit bij de populaire  Sigma-serie. Nu als ebook verkrijgbaar voor € 1,99.

Robert Jordan – Het rad des tijds 14: Het licht van weleer (proloog)

Januari 1990 verscheen in de VS Het Oog van de Wereld, het eerste deel van Robert Jordans baanbrekende fantasy-cyclus Het Rad des Tijds. Nu, 23 jaar en twee generaties lezers later, verschijnt eindelijk het slotdeel, Het Licht van Weleer. Start nu met de proloog voor € 2,50

Stephen King – Mijl 81

Er is een afgesloten parkeerplaats bij het vervallen wegrestaurant aan de snelweg, Mijl 81. En daar verzamelen zich de echte grote jongens, daar nemen ze hun vriendinnetjes mee naartoe. Op die plek ziet de 10-jarige Pete meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden… Nu als ebook voor € 2,99.

Stephen King & Joe Hill – Hoogste versnelling

Een duel waarbij een onzichtbare vrachtwagenchauffeur en motorbende het met elkaar uitvechten in de kokendhete Nevada-woestijn. Hun strijd vindt plaats op het eenzaamste stuk snelweg van het land, een plek waar vaart minderen net zo erg is als niet weten wie je vijand is…  Nu als ebook voor € 2,99.

Stephen King & Joe Hill – Het hoge gras

Een angstaanjagend verhaal waarin een broer en zus langs de kant van de weg stoppen als ze een jongen vanuit het hoge gras om hulp horen roepen. Binnen een paar minuten zijn ze volkomen gedesoriënteerd, verdwaald en elkaar kwijtgeraakt. Ondertussen wordt het geschreeuw van de jongen steeds wanhopiger… Nu als ebook voor € 2,99.

James Rollins & Rebecca Cantrell – De dodenstad

Een exclusief kort verhaal als introductie op de nieuwe serie De orde van de Sanguines, waarvan deel 1, In bloed geschreven, nu verkrijgbaar is. Lees De dodenstad nu exclusief digitaal voor maar € 1,99.