Een Happy New Year met Abba

  •   
Abba-het officiële fotoalbum

As Good as New..
Mamma Mia, april volgend jaar al is de Arrival van het officiële fotoboek van Abba. Dat gaat een heel Happy New Year worden.
Slipping Through My Fingers, maar niet Head Over Heals natuurlijk. Meer The Way Old Friends Do.
S.O.S. dit is echt niet alleen een boek voor One Of us. Ring, Ring is al natuurlijk al lang vervangen door WhatsApp, WhatsApp maar My Mama Said dat niet alles van vroeger Under Attack is. En dat is maar goed ook in deze Crazy World. Dit is trouwens de eerste keer na het Waterloo van Abba dat de bandleden meewerken aan een boek. Meer dan Official dus. Watch Out voor meer dan 600 foto’s uit hun privécollectie. Nooit eerder gepubliceerd.
Grootste première en heel veel aandacht voor een van mijn favoriete bands aller tijden. En dat gaat On And On an On. Heel 2014.
De aandacht voor Abba is niet van The Day Before you Came maar van alle tijden. Dat was in mijn jonge jaren When I kissed The Teacher niet anders. Kisses Of Fire waren dat. Abba doet me altijd denken aan de vakanties waar Nina, Pretty Ballerina de Dancing Queen kon zijn in Summer Night City waar we Fernando met zijn Angel Eyes hebben ontmoet. En Elain natuurlijk. Put On Your White Sombrero was het eerste wat ze tegen me zei. En onder het genot van een Chiquitita banaan Sitting In The Palmtree was deze vakantie absoluut geen Dissilusion. Our Last Summer op Happy Hawaï kostte natuurlijk een heleboel Money, Money, Money maar dat is The Name Of The Game.
Ik dwaal een beetje af geloof ik.. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do. Doe ik wel vaker. Knowing Me, Knowing You kan ik wel zeggen dat je dit boek echt in je bezit moet hebben. Want dit wil je niet missen al fan van deze Rock ‘N’ Roll band. Gimme, Gimme, Gimme (a book after midnight)
So Long, Super Troupers….

Voor dit Abbablog heb ik schaamteloos gebruikgemaakt van de titels van meer dan 40 Abba liedjes. Does Your Mother Know?

 


Abba- Het officiële fotoalbum verschijnt voorjaar 2014 bij Luitingh-Sijthoff.

Tonny Klaassen, accountmanager algemene retail Luitingh-Sijthoff