Lisette Jonkman & Maartje Fleur in Elly’s Choice

 •   
ellyschoice

Deze maand zitten er boeken van Luitingh-Sijthoff in de selectie van Elly’s Choice: Verkikkerd van Lisette Jonkman en De au pair van Maartje Fleur. Ga voor het overige aanbod naar www.ellyschoice.nl.

Elly’s Choice is een nieuw en uniek abonnementsmodel voor e-books. Per maand worden er 10 toptitels geselecteerd voor de abonnees. De prijs is €2,99 per maand bij een jaarabonnement.
Vele bekende auteurs zoals Saskia Noort, Herman Koch, Marion Pauw, Susan Smit, Nicci French en Jill Mansell zijn een samenwerking aangegaan met Elly’s Choice.

Word nu lid van Elly’s Choice en krijg elke maand:

 • 10 top boeken die gratis te downloaden zijn op tablet, e-reader, telefoon en computer
 • 10 reviews van Elly
 • 25% korting op diverse top titels in Elly’s shop
 • Interview met één van Elly’s friends

 • Wil je het aanbod van eBooks op Elly’s Choice nog niet downloaden maar eerst alleen bekijken? Neem dan een proefabonnement.

  Word lid!

  Volg Elly’s Choice op Facebook en Twitter.

  Jonkman Verkikkerd

  Verkikkerd – Lisette Jonkman


  Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus van Enschede, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

  Lisette Jonkman (1988) is journalist en fanatiek blogger. Ze debuteerde in 2012 met Glazuur, waarmee ze de harten van vele lezeressen veroverde. Daarnaast won ze de prestigieuze titel ‘Boek van het Jaar 2012’ van Chicklit.nl. Verkikkerd is haar tweede roman. In 2014 verscheen het vervolg op Verkikkerd, Verslingerd.

  Maartje Fleur Elly's Choice

  De au pair – Maartje Fleur


  Wat als de liefde van je leven niet het geluk brengt waar je op hoopte..?
  Caroline laat haar studentikoze bestaan achter zich en gaat samenwonen met Arthur en zijn dochter Lois, in hun kapitale villa aan de rand van het bos. Nu heeft ze de man van haar dromen, een mooi atelier en geen geldzorgen. Haar geluk lijkt compleet als ze zwanger raakt. Toch voelt Caroline zich er niet thuis. Arthurs huishoudster vindt haar een opportuniste, zijn dochter zit midden in de puberteit en hijzelf is wel erg vaak weg.
  Als dan het levenloze lichaam van een vroegere au pair wordt gevonden en Arthur wordt verdacht van moord, verandert Carolines droomwereld in een nachtmerrie.

  Maartje Fleur is freelance journaliste voor o.a. Margriet, Flair, Viva en Jan. In Viva schrijft ze de column Floor Faber waar in 2009 de gelijknamige Net 5 tv-serie op werd gebaseerd, met Georgina Verbaan in de hoofdrol.