Feist, Goodkind en Jordan in een nieuw jasje!

  •   
Goedkope fantasy

De beste series van de grootste fantasy-meesters worden in een nieuw jasje gestoken. De meesterwerken van Raymond E. Feist, Terry Goodkind en Robert Jordan zijn nu voor € 12,50 per deel beschikbaar!

Stuk voor stuk meesters in het fantasygenre. In Nederland zijn dit de drie bestverkopende fantasyauteurs. George R.R. Martin en Robin Hobb evenaren deze aantallen, maar dit is de absolute top.

Raymond E. Feist: 500.000 exemplaren
Terry Goodkind: 450.000 exemplaren
Robert Jordan: 500.000 exemplaren

Begin aan nieuwe avonturen tegen scherpe prijzen!
Bestel je favoriete boeken hieronder.

De Saga van de Chaosoorlog – Raymond E. Feist

‘Feist schrijf niet, hij héérst.’ New York Times

Deel 1 – Het Bedreigde Koninkrijk
Opmaak 1
Het Bedreigde Koninkrijk, deel één van De Saga van de Chaosoorlog, is het begin van de trilogie waarmee Raymond E. Feist de magistrale cyclus over de werelden Midkemia en Kelewan zal besluiten nadat hij in 1982 met het onvolprezen Magiër de wereld veroverde.

Vijf jaar na de bloedige aanval op Villa Beata, waarbij de magiër Puc zijn vrouw en zoon verloor, heeft het er alle schijn van dat het Keizerrijk Kesh een grootscheepse invasie voorbereidt. Agenten van het Conclaaf in Kesh zwijgen echter. Toch wordt geleidelijk aan duidelijk dat Kesh een immense, geraffineerde operatie heeft opgezet.
Jim Dasher meldt dat de strijdkrachten van de Keshische Confederatie bij elkaar worden geroepen en Martin conDoin, regent van kasteel Schreiborg, wordt al snel geconfronteerd met de voorhoede van een groot leger. Ondertussen zorgen in de demonenwereld een aantal onthutsende gebeurtenissen voor doodsangst bij de bevolking. De Duisternis in het hart van hun wereld breidt zich almaar verder uit en verzwelgt iedereen die ermee in aanraking komt.

Het Bedreigde Koninkrijk – Raymond E. Feist
€ 12,50 | 352 blz.

Bestel hier

Deel 2 – Een Kroon in Gevaar
Goedkope fantasy
Een Kroon in Gevaar, deel twee van De Saga van de Chaosoorlog, breidt de trilogie uit waarmee Raymond E. Feist de magistrale cyclus over de werelden Midkemia en Kelewan zal besluiten nadat hij in 1982 met het onvolprezen Magiër de wereld veroverde.

In Roldem en Rillanon wordt in het geniep een staatsgreep voorbereid nu duidelijk is dat Koning Gregory van de Eilanden nog steeds geen nakomeling heeft verwekt. Hal, de heer van Schreiborg, rest geen andere keuze dan prinses Stephané en de geheimzinnige vrouwe Gabriëlla zo snel mogelijk uit Roldem weg te halen. Maar of hij een veilige plek weet te vinden om de prinses onder te brengen, valt te betwijfelen.
Intussen doen Hals jongere broers, Martin en Brendan, een verwoede poging om de strategisch gelegen stad Ylith te beschermen tegen horden Keshische soldaten en een mysterieuze kracht uit de diepte van de zee.
Niemand weet wie verantwoordelijk is voor al dit geweld, maar aan Puc en het Conclaaf der Schaduwen de taak om daar achter te komen voordat Midkemia ten onder gaat.

Een Kroon in Gevaar – Raymond E. Feist
€ 12,50 | 400 blz.

Bestel hier

Deel drie verschijnt in het najaar van 2014.


De Wetten van de Magie – Terry Goodkind

Goodkind zal evenals Tolkien het hele land in zijn ban houden.’ – Marion Zimmer Bradley

Terry Goodkind creëerde met Richard Cypher een van de meest memorabele helden uit de moderne fantasy. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos – De Wetten van de Magie – dat over de hele wereld inmiddels miljoenen lezers aan zich wist te binden

Eerste Wet – Het Zwaard van de Waarheid
Goodkind-Eerste wet-Zwaard van de waarheid@1
Sinds de verdeling van het land in drie afzonderlijke naties is Westland vrij gebleven van de smetten van tovenarij. Totdat de ontdekking van het zwaar verminkte stoffelijk overschot van de vader van Richard Cypher het begin inluidt van een nieuw tijdperk, van de vervulling van een eeuwenoude profetie. Nu is de tijd aangebroken om te aanvaarden dat magie in al haar vele vormen onlosmakelijk is verbonden met het lot van het volk van Westland.

Het Zwaard van de Waarheid – Terry Goodkind
€12,50 | 784 blz.

Bestel hier

Tweede Wet – Steen der Tranen
Goodkind-Tweede wet-Steen der tranen@1
Richard Cypher, de Zoeker, heeft geen andere keus dan zijn geliefde Kahlan in de steek te laten. Immers, zijn persoonlijke magie zal hem doden, tenzij hij zich volledig overgeeft aan de Zusters van het Licht, hen volgt naar het verre Paleis van de Profeten en Kahlan achterlaat.
En Kahlan? Zij probeert vergeefs de tovenaar Zedd te bereiken om hem om hulp te vragen…

Steen der Tranen – Terry Goodkind
€ 12,50 | 880 blz.

Bestel hier

Het volgende deel verschijnt in het najaar van 2014.


Het Rad des Tijds – Robert Jordan

Het Rad des Tijds is onbetwist de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia. In dit ambitieuze epos verhaalt Robert Jordan van een eeuwenoude profetie nu is wedergekomen op het Rad des Tijds. Alles wat was, wat is en wat zal zijn dreigt nu onder de Schaduw verloren te gaan. Want zo staat het geschreven…

Het Rad des Tijds 1 – Het Oog van de Wereld
RDTijdsMP1
In het ooit zo vredige Emondsveld breken roerige tijden aan. Gebeurtenissen in de buitenwereld, eerder slechts verre geruchten, werpen hun donkere schaduw over het dorpje. En daar blijft het niet bij. De komst van kwaadwillige vreemdelingen brengt grote veranderingen met zich mee, veranderingen die niet zijn terug te draaien en die voorgoed het leven van alle betrokkenen zullen veranderen. Er moet iets gebeuren, zoveel is duidelijk.
Het gevolg is dat vijf jonge Emondsvelders van huis en haard vertrekken en zo het middelpunt worden van een vernietigende reeks gebeurtenissen die de wereld in heftige beroering zullen brengen.

Het Oog van de Wereld – Robert Jordan
€ 12,50 | 784 blz.

Bestel hier

Het Rad des Tijds 2 – De Grote Jacht
RDTijdsMP2
De Hoorn van Valere is een legendarisch artefact dat naar verluidt de helden van weleer kan oproepen. Om die reden wordt elke honderd jaar de Grote Jacht op de Hoorn aangekondigd. Elke nieuwe jacht leidt onveranderlijk tot nieuwe avonturen die door de barden worden bezongen. Maar dit keer verloopt alles anders. De Hoorn is gevonden en dat feit zorgt voor veel onrust. Want de Hoorn is nu in handen van het Kwaad.

De Grote Jacht – Robert Jordan
€ 12,50 | 736 blz.

Bestel hier

Het volgende deel verschijnt in het najaar van 2014.