Releasedatum bekendgemaakt van de film WILD, naar het boek van Cheryl Strayed

  •   
De film Wild

De film Wild

De film Wild naar het gelijknamige boek van Cheryl Strayed wordt verfilmd met Reese Witherspoon in de hoofdrol en onlangs werd de releasedatum bekendgemaakt. De film Wild zal in de Verenigde Staten op 5 december in première gaan. Wanneer de film in Nederland in première gaat is nog niet bekend. Naast Reese Witherspoon speelt ook de Nederlandse Michiel Huisman mee in de film. Op dit moment is hij nog te zien in de epische hitserie Game of Thrones.

De film Wild wordt geregisseerd door de Canadees Jean-Marc Vallée, die ook de film Dallas Buyers club regisseerde.

Wild – Cheryl Strayed

De film wildOp haar zesentwintigste bevindt Cheryl Strayed zich in een diep dal: haar moeder is overleden en ze ligt in scheiding. Ze neemt haar meest impulsieve beslissing ooit en begint aan een voettocht van 1700 kilometer – langs de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika. Helemaal alleen, zonder ervaring en met een veel te zware rugzak. Drie maanden lang doorstaat ze intense hitte en meters sneeuw, wordt ze geconfronteerd met beren en ratelslangen, en ervaart ze de schoonheid, maar ook de verschrikkelijke eenzaamheid van de tocht.

Met spanning, warmte en humor en in een meeslepende en sprankelende stijl vertelt Cheryl Strayed haar verhaal. Wild is het levendige verslag van de intense angst maar ook het enorme plezier die ze beleefde tijdens de reis die haar leven voorgoed zou veranderen.

Een krachtig memoir dat recht uit het hart komt: het verhaal van een jonge vrouw die op het dieptepunt van haar leven een 1700 kilometer lange solo-hike maakt. De tocht is slopend, zowel emotioneel als fysiek, maar maakt haar uiteindelijk sterker dan ooit.

De pers over Wild

‘Spectaculair en aangrijpend – een adembenemend verhaal.’
The New York Times

In Wild beschrijft Cheryl Strayed een eenzame tocht door het Amerikaanse westen, waarin ze zichzelf hervond en haar demonen bestreed.’
de Volkskrant

‘Een intens eerlijk memoir over moeder en dochter, eenzaamheid en moed en opnieuw op je eigen benen leren staan.’
Vogue

‘Een van de beste boeken die ik de afgelopen vijf tot tien jaar heb gelezen.’
Nick Hornby

‘Geweldig, oprecht en meeslepend.’
Marie Claire

‘Ik hou van dit boek. Ik wil het van de daken schreeuwen en over het web roepen. Ik hou zoveel van dit boek dat ik niets liever wil dan er zo veel mogelijk over praten.’
Oprah Winfrey over haar keuze voor Wild in Oprah’s Book Club 2.0

Bestel Wild – Cheryl Strayed

De bestseller Wild is nu verkrijgbaar voor € 10,-

Bestel hier


Wild is ook als dwarsligger® verkrijgbaar. Bestel hier.
De film wild