Gebonden editie De Wind door het Sleutelgat verschijnt 18 september

  •   
gebonden uitgave Stephen King De Donkere Toren: De Wind door het sleutelgat

Volgende maand verschijnt een exclusieve en eenmalige editie van De Wind door het Sleutelgat, passend bij eerder verschenen gebonden edities van Stephen Kings serie De Donkere Toren.

De Donkere Toren is Stephen Kings onbetwiste meesterwerk en een van de grootste epische successen van de afgelopen dertig jaar. Een aangrijpende en spannende saga die een miljoenenpubliek vond en nog steeds nieuwe lezers trekt. Hoofdpersoon in dit magnum opus is Roland van Gilead, scherpschutter, zoeker naar de waarheid, avonturier en vogelvrijverklaarde. Volg Roland in deze moderne versie van de graallegende op zijn speurtocht naar het brandpunt van ruimte en tijd dat bekendstaat als de Donkere Toren.

In De Wind door het Sleutelgat komen Roland Deschain en zijn ka-tet – Jake, Susannah, Eddie en Oy – in een woeste storm terecht als ze de rivier de Whye zijn overgestoken op hun tocht naar de buitengebieden. Terwijl ze schuilen voor de gierende stormwind vertelt Roland zijn vrienden verhalen over zijn jeugd en zijn onfortuinlijke moeder Gabrielle. Zij vertelde hem vaak over de hachelijke zoektocht van de jonge houthakkerszoon Tim.

De gebonden editie van De Wind door het Sleutelgat ligt vanaf 18 september 2013 voor € 24,95 in de boekhandels. Kijk op onze Stephen King-pagina voor alle actuele Stephen King-uitgaven.