Geïllustreerde editie Inferno nu in de winkel!

  •   
3D omslag

Geïllustreerde editie Inferno

Vanaf vandaag ligt de luxe geïllustreerde editie van Inferno in de winkel! Het lange wachten wordt beloond. Ruim anderhalf jaar na verschijnen van Dan Brown’s Inferno ligt nu de geïllustreerde editie in de winkel, in beeld gebracht door meer dan 200 adembenemende kleurenfoto’s, neemt Dan Brown zijn lezers mee tot diep in het hart van Italië… en begeleidt hen door een landschap dat ooit een van de onheilspellendste literaire klassiekers uit de geschiedenis inspireerde.

Inferno

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en hij raakt verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen de mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen, maar komen ook achter het bestaan van een angstaanjagende nieuwe wetenschappelijke zienswijze die zal worden gebruikt om de kwaliteit van het leven op aarde te verbeteren, óf om het te verwoesten…

Bekijk hier een voorproefje van de geïllustreerde editie.

Bestel hier