Geïllustreerde editie Inferno verschijnt in november!

  •   
Geïllustreerde editie Inferno

Geïllustreerde editie Inferno

Een must-have voor alle Dan Brown fans!

Deze luxe, geïllustreerde editie van het best verkochte boek van 2013, Inferno biedt de lezer een unieke combinatie van razende spanning en esthetisch genot. Als lezer word je niet alleen van cliffhanger naar cliffhanger meegesleurd, je kunt daarnaast genieten van prachtige illustraties van de kunstwerken en locaties die in het verhaal een rol spelen. Alle kunsthistorische schatten in Florence, Venetië en Istanboel uit het verhaal komen tot leven.

Inferno

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.
De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen…

Inferno is nu verkrijgbaar voor € 15,-! Bestel het boek hier.

Geïllustreerde editie Inferno

Dan Brown

In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.
Dan Brown is een van de succesvolste thrillerauteurs ter wereld. Zijn boeken prijkten maandenlang boven aan de bestsellerlijsten en De Da Vinci Code werd een van de bestverkochte boeken aller tijden. Inferno staat nu meer dan een jaar in de Bestseller60 en was het best verkochte boek van 2013.

De luxe, geïllustreerde editie van Inferno is in november verkrijgbaar voor € 34,95.