Gesigneerd exemplaar Inferno

  •   
gesigneerd exemplaar inferno

Exclusief! Gesigneerd exemplaar Inferno

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Dan Brown was in Nederland. En alhoewel hij slechts één signeersessie hield in Friesland – bekijk hier de beelden – kan het je toch nog lukken een gesigneerd exemplaar Inferno te bemachtigen. Dan Brown heeft namelijk een aantal gesigneerde exemplaren achtergelaten. Heb je interesse? Bestel dan nu jouw exemplaar! Er zijn slechts 50 exemplaren beschikbaar, wees er dus snel bij want op = op!Inferno

Inferno is het vierde boek van Dan Brown met Robert Langdon in de hoofdrol. Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.
De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen…

Bestel gesigneerd exemplaar Inferno

Gesigneerd exemplaar Inferno
Bestel Inferno
of bestel het e-book (niet gesigneerd)


Inferno | Dan Brown | ISBN 9789024561858 | € 22,95
Met handtekening van Dan Brown!


Inferno was het best verkochte boek van 2013. Met meer dan 375.000 exemplaren liet Inferno onder andere En uit de bergen kwam de echo en Stoner achter zich. Bekijk de volledige CPNB Top 100 2013 hier. Bekijk het hier het moment waarop Dan Brown de oorkonde van het Best verkochte boek van 2013 in ontvangst neemt uit handen CPNB-directeur Eppo van Nispen.

Op 7 februari is Dan Brown te gast in het programma College Tour. De uitzending werd opgenomen in de galerij voor de Nachtwacht in het Rijksmuseum. Presentator/interviewer Twan Huys vertelde in De Wereld Draait Door dat Dan Brown genoeg hints en aanwijzingen gaf dat Nederland in zijn volgende boek nog wel eens een belangrijke rol zou kunnen spelen.

Bekijk dat fragment hier terug.