slider-pacific-rim

Het boek Pacific Rim

slider-pacific-rim
Op 12 juli verschijnt het boek Pacific Rim, het officiële boek van de bioscoopfilm. Pacific Rim is de nieuwste film van regisseur Guillermo del Toro, bekend van Hellboy en Pan’s Labyrinth. Pacific Rim is dé blockbuster van deze zomer. Wanneer je naar deze film gaat ontvang je gratis een leesteaser met daarin het eerste hoofdstuk van het boek Pacific Rim en een kortingscode voor het ebook.

Pacific Rim-3D

HET VERHAAL

Als legioenen monsterlijke wezens, de kaiju, uit de diepte van de oceaan oprijzen, breekt er een oorlog uit die miljoenen mensenhet leven kost en alle middelen van bestaan dreigt te vernietigen. Om de kaiju te bestrijden wordt een speciaal wapen ontwikkeld: de Jaeger, een kolossale robot. De Jaegers worden bestuurd door twee piloten die via de hersens verbonden zijn.

Maar zelfs de Jaegers blijken kansloos tegen de meedogenloze kaiju. Als ze bijna zijn verslagen, heeft het verdedigingsleger geen andere keus dan de hulp in te roepen van twee onwaarschijnlijke helden: de aan lager wal geraakte piloot Raleigh Becket en de ongetrainde rekruut Mako Mori. Samen moeten ze een legendarische, maar afgedankte Jaeger besturen. Het tweetal is de laatste hoop van de mensheid om de wereld van haar ondergang te redden.

Lees hier het eerste hoofdstuk van het boek Pacific Rim!

DE MAKERS

In Pacific Rim schitteren sterren als Charlie Hunnam (Hooligans, Sons of Anarchy), Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarchy, Drive) en Idris Elba (Prometheus, American Gangster). De film is geregisseerd door Guillermo del Toro die we kennen van Hellboy en Pan’s Labyrinth. Het verhaal is bedacht door Travis Beacham die samen met Del Toro voor het scenario zorgde. Alex Irvine heeft op basis van dit scenario het boek Pacific Rim geschreven.

TRAILER

Meer weten over PACIFIC RIM?

Ga naar de site van io9 voor al je onbeantwoorde vragen, like Pacific Rim op Facebook of bezoek de officiële filmwebsite. Twitter mee: #PacificRim.

Het boek Pacific Rim is verkrijgbaar vanaf 12 juli. Reserveer nu een exemplaar. Vanaf 18 juli draait de film in de bioscoop.

TO FIGHT MONSTERS, WE CREATED MONSTERS.