Het Rosie Effect tijdelijk in prijs verlaagd!

  •   
Het Rosie Effect

De opvolger van de bestseller Het Rosie Project is tijdelijk in prijs verlaagd en verkrijgbaar van € 18,95 voor     € 14,95! Was er ooit een moment om deze hilarische roman te kopen dan is het nu. Deze prijs geldt tot en met 31 mei 2015.

Bestel het boek

Het Rosie Effect – het verhaal

In Het Rosie Effect zijn Don Tillman en Rosie Jarman terug van weggeweest! Het Echtgenote Project is succesvol afgerond: Don en Rosie zijn getrouwd en wonen in New York. Nu staat ze een nieuwe uitdaging te wachten. Rosie is zwanger…

De autistische Don stort zich met een grondige toewijding op alles wat te maken heeft met baby’s. Binnen de kortste keren is hij een expert, maar door zijn ongewone stijl komt hij in de problemen.
Daarnaast is Don vast van plan het huwelijk van Gene en Claudia te redden. En hij moet Lydia, de maatschappelijk werkster die op hem let na een akkefietje in de speeltuin, te vriend zien te houden. Don heeft het zo druk dat hij het belangrijkste bijna mist: hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat zij hem het meest nodig heeft.

De Australiër Graeme Simsion is de auteur van de internationale bestseller Het Rosie project. Het Rosie effect is de waardige opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion werkte als consultant voor bij fulltime schrijver werd.

Wat vooraf ging aan Het Rosie Effect

De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.
Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waar Don haar misschien bij zou kunnen helpen.


Lovende quotes over Het Rosie Effect uit verschillende media

‘Zelden las ik schaterend een boek dat ook nog fenomenaal goed geschreven is.’ Zin

‘Net zoveel te lachen, maar meer diepgang.’ Hebban.nl

‘Heerlijk boek, heerlijke schrijfstijl, geweldige personages!’ Adorable Books

‘Wie genoten heeft van Het Rosie project zal ook weer veel plezier beleven aan deze opvolger.’ MustReads.nl

‘Deze sequel mag er zijn!’ tessaheitmeijer.com

‘Don Tillman is de literaire Sheldon Cooper, hilarisch maar sociaal bijzonder onhandig.’ doorellis.nl

‘Een humoristisch feel-goodboek.’ Marie Claire

‘Een (of twee, naar keuze) charmant, vertederend en geestig boek. Warm aanbevolen.’ leeskost.nl

‘Hilarisch.’ Wegener NieuwsMedia

‘Een waardige opvolger van Het Rosie Project.’ chicklit.nl