Het Rosie Project op nummer 20 binnen in de Bestseller 60!

  •   
Het Rosie Project in DWDD

Het Rosie Project in de Bestseller 60!

Deze week knalt Het Rosie Project de Bestseller 60 binnen! Met een prachtige nummer 20 notering verslaat Het Rosie Project boeken als Stoner, Bridget Jones: Mad about the boy en De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween.

Het Rosie Project vertelt het verhaal van de autistische Don Tillman, hoogleraar genetica. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden. Dan komt Rosie in zijn leven: verre van perfect, en ook intelligent en mooi. En ze is op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waarbij Don haar misschien zou kunnen helpen…

Het Rosie Project bij DWDD

Op dinsdag 29 oktober werd het boek getipt door het DWDD boekverkoperspanel. Wim Krings over Het Rosie Project in DWDD: “Dit is echt een hilarisch boek.” Bekijk de uitzending hier terug.

Ambassadeur worden van Het Rosie Project

Wil jij ambassadeur worden van het leukste boek van dit najaar? Kijk dan op www.lsamsterdam.nl/rosie-project en kijk hoe je mee kunt doen! Je maakt kans op een unieke VANMOOF fiets!

Bekijk de trailer van Het Rosie Project!