Jeroen van Unen genomineerd voor Harland Award: lees De nachtuilen tijdelijk met korting

  •   
De nachtuilen - Harland Awards

Vandaag werd de shortlist van voor de Harland Award bekend gemaakt. Naast De nachtuilen van Jeroen van Unen werden nog 5 titels genomineerd voor deze prijs voor de beste Nederlandstalige fantasyliteratuur: De een na laatste dood van het meisje Capone van Isabel Hoving, Slaap zacht, Johnny Idaho van Auke Hulst, De Stem van de Zee van Mara Li en Gebroken Geheugen van auteursduo J.Sharpe en Jos Weijmer.

De Harland Awards zijn de bekroningen voor de Nederlandstalige verbeeldingsliteratuur, in de genres fantasy, sciencefiction, horror en magisch realisme. De romanprijs wordt in 2016 voor het eerst uitgereikt. Er zit een sculptuur en een geldbedrag van €2.500,- aan verbonden. De winnaar wordt op 2 april bekend gemaakt tijdens het Gala van het Fantastische Boek in Amsterdam.

De jury van de eerste editie van de romanprijs bestaat uit 3fm-DJ Eva Koreman, boekverkoper van het jaar Lisa Snijders, NRC-boekenrecensent Roderick Nieuwenhuis, VN-journalist Marijn van der Jagt en fantasyauteur Adrian Stone. De shortlist is gekozen uit 41 inzendingen uit Nederland en Vlaanderen.

 

Maak nu extra voordelig kennis met De nachtuilen: download de kortingsbon en ontvang € 4,- korting.