Koffiedik, gratis kort verhaal van Astrid Harrewijn

  •   
Harrewijn Koffiedik

Koffiedik

Lees nu het gratis verhaal Koffiedik van Astrid Harrewijn. Op 7 februari verschijnt het nieuwe boek van Harrewijn, Miss Verstand, het slotdeel van het drieluik over Didi, Lein en Iris, drie hartsvriendinnen die lief en leed met elkaar delen.

Miss Verstand

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal leven met leuke vrienden en dan wordt ze ook nog eens gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma.
Maar als Iris een groot familiegeheim ontdekt, gaat alles wankelen. Ellende kruist haar pad. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen Lein en Didi.

Reserveer hier Miss Verstand verschijnt op 7 februari.

Lees Koffiedik hier. Niet leesbaar? Download Koffiedik hier

Miss Match

Van jobhopper tot zakenvrouw Twaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot succes. Ze verhuist naar het hippe Amsterdam-Zuid en raakt bevriend met haar chaotische expat-buurvrouw. En dan is er nog Jonas, Leins assistent en rots in de branding, die maar één ding wil: een kind, samen met zijn vriend Bert. Terwijl Lein de wereld verovert, komt haar bedrijf in gevaar door vals spel. En wat moet Lein met Matthijs: de enorm aantrekkelijke China-deskundige, die niet van zakenvrouwen houdt?

€18,95

Bestel Of bestel het e-book.

Miss Communicatie

Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur.
Voor research gaat ze met haar huisgenoten Lein en Iris naar een Twitterparty in Noordwijk – tegelijk het perfecte excuus om een ouderwets feestje te bouwen. Op de dansvloer loopt Didi de knappe Joep tegen het lijf en is op slag verliefd. Maar klopt alles wel aan Joep?
Terwijl haar vriendinnen toe zijn aan een nieuwe stap in hun leven, stort Didi zich op haar artikel en ontdekt de schokkende waarheid.

€7,50

Bestel Of bestel het e-book.

Bekijk alle boeken van Astrid Harrewijn.

Ga voor meer informatie over Astrid Harrewijn naar haar website: www.astridharrewijn.nl.