Kom naar de Koffie met Zombies-show op Elfia

  •   

KoffieEnZombieshow_Elfia2017 (c) Cees BeumerMartijn Adelmund, schrijver van Max Havelaar met zombies, presenteert dit jaar op Elfia (Haarzuilens) een griezelige en soms maffe mengeling van literatuur en horror.  Met bordkartonnen zombies, spannend voorlezen, een koffie-met-zombies-quiz, een levende zombie-koffiejuffrouw, en hier en daar een schrikeffect. Special guest: voormalig Elfia-Koningin La Dutchessa als zombie!

Koffie met Zombies: zaterdag 29 april 2017, 15.00 -15.45 uur, Kapel.

Martijn en La Dutchessa zijn zaterdag van 11.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 14.00 uur aanwezig op de stand van Luitingh-Sijthoff / Het Verboden Rijk. Ook na afloop van de Koffie met Zombies-show kun je Martijn en La Dutchessa ontmoeten op de stand van 16.15 tot 17.00 uur. Kom dus langs voor een selfie met een echte zombie, een exemplaar van Max Havelaar met Zombies of praat na met Martijn over zijn show en boek.

Exclusief te koop op Elfia: gelimiteerde, gesigneerde zombie-prints uit Max Havelaar met Zombies.

 

Max_havelaar_zombiesOver Max Havelaar met Zombies:

Een moderne hervertelling van de klassieker van Multatulli. De Amsterdamse koffiehandelaar Droogstoppel laat door zijn assistent een verhaal samenstellen uit de notities van een oude schoolvriend. Het blijkt een wonderlijke vertelling, waarin naast koffie, buffels en een Japanse steenhouwer ook zombies een rol spelen. De hoofdpersoon is Max Havelaar, bestuurder in het tropische Rangkasbitung.

Max komt er al snel na zijn aankomst achter dat zombies het land terroriseren. In hordes overvallen ze de dorpen en in hun kielzog komen bendes die alles wegroven. Aan Max nu de schone taak om orde en rechtvaardigheid te brengen in de eens zo mooie provincie.