Kookboek Sophia Loren nu verkrijgbaar!

  •   
Loren, Sophia Koken con amore

De echte fans zullen hun geluk niet opkunnen: Koken con amore van Sophia Loren is weer leverbaar! Het kookboek van filmlegende Sophia Loren verscheen oorspronkelijk in 1971 als In cucina con amore.

In dit inspirerende, authentieke kookboek – oorspronkelijk verschenen in de jaren zeventig – geeft Sophia Loren meer dan 200 typisch Italiaanse recepten. Van pizza en risotto tot gefrituurde courgettebloemen en Napolitaanse carnavalskransjes: de allerbeste gerechten en lekkernijen uit Italië.

Koken con amore – Sophia Loren
276 pagina’s | gebonden
€ 19,99

Bestel dit boek

‘Het genot zetelt niet alleen in het gehemelte, maar ook in alle andere dingen die de maaltijd begeleiden.’ Sophia Loren

‘Lorens klassieke Italiaanse recepten kun je met de beste wil van de wereld niet gedateerd noemen.’
NRC Handelsblad

‘Het beste boek van, door en over Sophia Loren blijft het van fabuleuze fotografie voorziene In cucina con amore uit 1971, waarin ze al haar geheime familierecepten deelt.’ de Volkskrant

Sophia Loren is een van de grootste filmsterren ooit. Ze groeide op in Napels in de jaren dertig en ze is trots op haar Italiaanse afkomst en familie. Sophia Loren is de belichaming van la dolce vita – en daar hoort ook de Italiaanse keuken bij.