Lees nu het gratis verhaal Vergeten Lied van Amanda Hocking

  •   
Amanda Hocking Watersong 3 Getij

Deze maand is Getij verschenen, het nieuwste deel in de Watersong-serie van Amanda Hocking. Ter gelegenheid van dit nieuwe boek is er nu ook een exclusief kort verhaal beschikbaar: Vergeten Lied

Amanda Hocking (1984) haalde het internationale nieuws door meer dan een miljoen exemplaren van haar zelf uitgegeven boeken te verkopen. In de Watersong-boeken maak je kennis met de zestienjarige Gemma. Na een feestje aan het strand met drie mysterieuze meisjes wordt ze verward wakker. Er is iets helemaal mis met haar: door een eeuwenoude vloek is ze mooier en krachtiger dan ooit. Maar de prijs die ze hiervoor moet betalen, is hoog: Gemma moet kiezen tussen haar vertrouwde leven en een nieuwe wereld vol gevaarlijke geheimen. Haar zus Harper zweert dat ze Gemma terug naar huis zal halen en gaat samen met haar vriend Daniel op zoek naar haar zus. Ook Gemma wil niets liever dan terugkeren naar haar familie en haar vriend Alex. Maar kan dat nog wel nu ze is veranderd in een Sirene?

De eerste drie delen van de Watersong-serie, Lokroep, Slaaplied en Getij, zijn nu verkrijgbaar in de (e)boekwinkel. Het vierde deel, Het lied van de sirenen, zal augustus 2014 verschijnen.