Oproep: geef je op voor het LS leespanel!

  •   
Levithan, David - Elke dag - omslag

Hou je van romantische boeken en deel je graag je mening met anderen? Geef je dan nu op voor het LS leespanel!

Jouw mening telt!
Als lid van het leespanel ontvang je ca. 4x per jaar een boek van uitgeverij Luitingh-Sijthoff, waar we graag jouw mening over horen!

Maak kennis met de uitgeverij.
Het leespanel komt twee keer per jaar bij elkaar om te praten over alles wat met boeken te maken heeft. Tijdens de volgende bijeenkomst op vrijdag 12 juli maak je kennis met de andere leden van het leespanel en word je rondgeleid op de uitgeverij, dé plek waar een manuscript verandert in een boek! Onder het genot van een hapje en een drankje ontvang je deze keer de roman Elke dag van David Levithan nog voordat het boek in de winkel ligt!

Deel je ervaring met anderen
Het LS leespanel heeft een speciale Facebookgroep, waar de leden hun ervaringen met elkaar en de uitgeverij uitwisselen. Ook vragen we je een recensie over het boek online te plaatsen. Waar? Dat mag je zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de websites van (online) boekhandels, of een boekencommunity als www.watleesjij.nu.

De voorwaarden op een rijtje:
• Je bent een vrouw tussen de 16 en 26 jaar en je houdt van Young Adult- en romantische boeken.
• Je bent beschikbaar op vrijdag 12 juli vanaf 14.00 uur voor de LS leespanel bijeenkomst in Amsterdam.
• Je bent bereid mee te werken aan de promotie van de boeken die in het leespanel besproken worden.

Aanmelden:
Je kunt je tot en met zondag 16 juni aanstaande aanmelden voor het leespanel. Stuur een e-mail naar svanleeuwen@lsamsterdam.nl met als onderwerp “aanmelding leespanel”. Na je aanmelding ontvang je van ons in de week van 17 juni een vragenformulier.

Over David Levithan – Elke dag:
Deze zomer bespreken we een bijzonder boek in het leespanel: Elke dag van David Levithan.
Iedere dag wordt de zestienjarige A wakker in een ander lichaam en leeft hij een ander leven. Hij kan zich nooit hechten, mag niet opvallen en zich nergens mee bemoeien. Tot hij ontwaakt in het lichaam van Justin, en diens vriendin Rhiannon ontmoet. Vanaf dat moment wil hij nog maar één ding: elke dag, elk moment bij haar zijn.

Nieuwsgierig? Meld je dan snel aan en wie weet zien we elkaar op 12 juli!