Stephen King Leeswijzer

  •   
king-leeswijzer-2

Stephen King is dit jaar 40 jaar schrijver. In 1974 verscheen zijn debuut Carrie nadat zijn vrouw het manuscript uit de prullenbak had gevist en opstuurde naar een uitgeverij. De rest is geschiedenis. Kings boeken werden stuk voor stuk bestsellers en tot op de dag vandaag doet hij mee aan de top van het thrillersegment. Het werk van Stephen King is niet weg te denken uit de populaire cultuur, mede dankzij de talrijke verfilmingen van zijn boeken.

Onlangs verscheen Revival, volgens de grootmeester zelf een té eng boek: “Ik durf er niet meer aan te denken. Het is een akelig en duister werk.” Revival is het 58ste boek van grootmeester King. Met Revival keert hij terug naar het horror-genre. Een spectaculair, duister en zinderend verhaal over verslaving, geloof, muziek en leven na de dood.
Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels. Zijn omvankrijke oeuvre hebben we in kaart gebracht in de Stephen King Leeswijzer. Hierin staat zijn werk ingedeeld in genres, overzichtelijk weergegeven, zodat jij gemakkelijk je volgende Stephen King boek kunt uitzoeken. Tevens zijn er meer dan tien titels nieuw beschikbaar gekomen als e-book voor € 9,99 per stuk!

Bekijk de Stephen King Leeswijzer.