Moordvrouw van Lex Passchier in RTL Boulevard

  •   
Passchier Moordvrouw Witte leugens

Vanavond in RTL Boulevard: de overhandiging van het eerste exemplaar van Moordvrouw – Witte leugens aan de cast van de gelijknamige RTL4-serie.

Vanmiddag overhandigde auteur Lex Passchier de eerste exemplaren van zijn thriller Moordvrouw – Witte leugens op de set aan de hoofdrolspelers van de serie. O.a. Wendy van Dijk, Thijs Römer en Renée Soutendijk waren aanwezig om de boeken in ontvangst te nemen.

Moordvrouw – Witte leugens

Moordvrouw – Witte leugens is een nieuw verhaal met de hoofdpersonen uit de tv-serie. Een student is vermoord bij een sportschool in een buitenwijk in Nederland. In Stockholm wordt het lichaam gevonden van een jonge vrouw, duidelijk een afrekening. De politie ontdekt dat de twee met elkaar in contact stonden. Rechercheur Fenna Kremer (in de tv-serie gespeeld door Wendy van Dijk) reist naar Zweden om samen met een sympathieke Zweedse collega onderzoek te doen naar de dubbele moord. Dan escaleert de zaak…

Lex Passchier (1976) speelde in talloze tv-producties en produceerde met Het Thriller Theater diverse toneelproducties. Bij Endemol Drama werkte hij als script-editor/schrijver aan tv-series als Baantjer, Grijpstra & De Gier, Spangen enGooische Vrouwen. Hij is tevens de scenarioschrijver en eindredacteur van de politieserie Moordvrouw.
Witte leugens, het debuut van Lex Passchier, is snel, hard en realistisch geschreven. Het is een nieuw verhaal met de hoofdpersonen uit de tv-serie Moordvrouw en staat geheel los van de tv-scripts.

Lees hier een fragment van Moordvrouw – Witte leugens

RTL Boulevard, woensdag 17 december vanaf 18:30 uur.

Trailer Moordvrouw seizoen 1