Xenia Kasper in RTL Boulevard, Late Night, Shownieuws en Koffietijd!

  •   
Kasper Nemesis

In het Gooi verdwijnt een meisje. En dan nog een…
Nemesis, een echte ★★★★★-thriller.

Donderdag 28 augustus werd Nemesis van Xenia Kasper feestelijk gepresenteerd in Cafe Blaer in Blaricum. Bij de presentatie waren RTL Boulevard en Shownieuws aanwezig om te filmen. Bekijk het item bij RTL Boulevard hier terug. Het item van Shownieuws vind je hier.

Dinsdag 2 september was Xenia te gast bij RTL Late Night. Bekijk de uitzending hier terug. Donderdag 11 september was Xenia te bewonderen in Koffietijd. Dat item kun je hier terugkijken.

Nemesis van Xenia Kasper

Maja van Tijl is misdaadverslaggever met een eigen televisieprogramma. Als ze terugkomt van een lange reis blijkt haar voicemail vol te zijn gelopen met berichten van haar beste vriendin Tina. Zij is wanhopig omdat haar nichtje spoorloos is verdwenen en heeft Maja’s hulp nodig.
Maja duikt meteen in de zaak en komt erachter dat er al eens eerder meisjes in het chique Gooi zijn verdwenen. Het wordt snel duidelijk dat alle verdwenen meisjes iets gemeen hebben en Maja raakt er steeds meer van overtuigd dat er een seriemoordenaar rondloopt. Te midden van prachtige villa’s, succesvolle bn’ers en ambitieuze artsen probeert Maja achter het geheim van de rijke regio te komen.
De intriges en ontwikkelingen in Nemesis volgen elkaar in hoog tempo op en het verhaal vol moord, lust en gruwelijkheden boeit tot en met de choquerende ontknoping.

‘Je moet het uitlezen of je wilt of niet. Spannend tot het einde. Echt een pageturner.’ – Will Koopman, regisseuse van Gooische Vrouwen, over Nemesis

Nemesis van Xenia Kasper
Xenia Kaspers eerste thriller Chimaera was direct na publicatie een succes en stond weken in de Bestseller 60. Daarna verscheen het meermaals herdrukte Ongeremd. Xenia Kasper is manager van bekende entertainers.

Xenia Kasper in de media

Vanavond is Xenia Kasper te gast bij Shownieuws. RTL Boulevard zal aanwezig zijn bij de presentatie. Deze week staat Xenia Kasper in Vrij Nederland. Binnenkort staan er interviews met Xenia in Telegraaf, Algemeen Dagblad, Metro en Parool. Verder zullen Flair, Libelle, Viva, Beau Monde, Grazia, Glamour en Linda aandacht aan het boek besteden.

Lees een voorpublicatie van Nemesis van Xenia Kasper!

Wil jij alvast een stukje lezen van deze pageturner? Download hier een voorpublicatie.

Columns Xenia Kasper op Fab.nl

DRIE ACHTEREENVOLGENDE WEKEN IN TOP-60

Wat heb ik genoten van alle aandacht van de afgelopen weken. Dat moet ik eerlijk toegeven. Het was heerlijk zoveel positieve berichten te ontvangen; allemaal mensen die mijn boek hadden gekocht en het niet alleen spannend, maar ook goed geschreven vonden. Toen het ook nog op plaats 32 in de Top-60 verscheen, danste ik van blijdschap door mijn kantoor. Inmiddels staat NEMESIS voor de derde week in de Top-60.

Dit succes is de beste inspiratie om meteen door te gaan.

Trouw
Daarom ook, ben ik een week geleden naar Spanje gegaan. Ik had zo veel ideeën, spannende én gruwelijkheden in mijn hoofd dat zonder veel moeite de eerste belangrijke pagina’s snel waren geschreven. En ik kan nu al beloven dat het nieuwe boek – waarvan ik de titel nog niet heb bedacht – nog spannender, nog sneller en nog intenser is. Zeker, ik blijf Maja nog een tijdje trouw. Ze heeft haar vaste plek in mijn leven en in mijn hoofd. Ze zou zomaar mijn vriendin kunnen zijn. Dus het is nog lang niet tijd om van haar afscheid te nemen.

Miljoenenjacht
Als ik dit schrijf zit ik op het vliegveld in Alicante en wacht om de HV (Transavia) in te mogen stappen. Ik vlieg voor opnames van Miljoenenjacht terug om met Linda achter de schermen in de studio in Amsterdam te staan. Ik heb er ontzettend zin in. Miljoenenjacht is en blijft spannend, we weten nooit wie in de finale komt en wie uiteindelijk naast Linda komt te staan. Ik hoop alleen dat onze eerste finalist van dit najaar seizoen-2014 geluk heeft. Laten we eerlijk zijn soms is het beetje geluk juist ontzettend belangrijk. Ik hoop dat ik dit volgende week ook nog heb en NEMESIS voor de vierde week in de Top 60 blijft.

MAAR WAT VINDT LINDA ERVAN?

26 AUGUSTUS, 2014
Afgelopen week was een soort van hel. Tientallen afspraken, interviews, fotoshoots en nog meer interviews. Het hoort erbij, makkelijk wordt het nooit. Waarom kun je je boek niet promoten zonder zelf het thema van journalisten te zijn? Natuurlijk weet ik als geen ander dat elke vorm van pr uiteindelijk over je persoonlijke verhaal gaat, over je gedachten tijdens het schrijven, over je inspiratie en in mijn geval natuurlijk ook over de band met mijn beroemde cliënten.
De interviews verlopen soepel tot het moment dat dé vraag gesteld wordt: ‘wat vinden zij ervan?’.

Vertel ’ns?
Best een rotvraag, omdat ik natuurlijk eigenlijk niets over de samenwerking met Linda, Bridget en Yolanthe kwijt wil. Als manager weet je veel maar in de combinatie manager/vriendin weet je vrijwel alles. Het is en blijft een vertrouwensfunctie, net als een advocaat of een huisarts. Je weet waar de pijnpunten zitten, je kent de ins en outs, maar je praat er nooit over.
Als ik eerlijk ben wil iedereen het tijdens de interviews juist daarover hebben. Schrijf je ook iets over Linda, Bridget en Yolanthe? Leest Linda je boeken? Wat vindt ze ervan? Heeft Bridget moeite je in Shownieuws te promoten? Heeft Yolanthe tussen sieraden ontwerpen, acteren en over de hele wereld reizen voor haar stichting überhaupt wel tijd om je boek te lezen?

Meningen
Het antwoord is: JA! Ze doen het! Ze lezen wat ik in mijn vrije tijd met zoveel plezier tik , ze zijn verbaasd en (gelukkig) ook trots op mij. Bridget heeft er nachtmerries van (van het laatste boek dan), Yolanthe vraagt zich af waar die donkere kant van mij dan zit die ik blijkbaar goed weet te verstoppen en Linda is een trouwe lezer, die af en toe met opbouwende kritiek komt. Ik hecht aan hun meningen, in het bijzonder aan die van Linda. Wij kennen elkaar het langst, werken al 23 jaar samen op een meer dan goede basis. Wij gaan eerlijk met elkaar om en geven onze ongezouten meningen en goedbedoelde adviezen. Ik weet dat zij mijn boeken niet zomaar leest. Linda’s mening is gefundeerd, gebaseerd op ervaring en dus voor mij bijzonder belangrijk. Zoals bijvoorbeeld bij Chimaera, mijn eerste thriller. Het las als een trein maar het einde was te snel, te kort door de bocht. Ik heb het uiteindelijk volgens haar advies aangepast en het was goed dat ik dit gedaan heb.

Nemesis gaat een behoorlijk stapje stapje verder – gruwelijker, brutaler… Volgens mijn uitgever ga ik deze keer echt verder dan andere Nederlandse thrillerauteurs. En omdat iedereen toch wil weten wat Linda ervan vond, bij deze haar reactie: ‘Jezus Xen, wat heftig!! Had je geen andere locatie kunnen kiezen dan het Gooi? Ik doe geen oog meer dicht!’
Maar deze keer laat ik de locatie lekker zoals ie is.

(Bron: Fabmagazine.nl)