Nieuw: Tien jaar gevangen, over de ontvoering van twee jonge vrouwen in Cleveland

  •   
Berry & DeJesus

Vandaag verschijnt bij Luitingh-Sijthoff Tien jaar gevangen van Amanda Berry en Gina DeJesus, het schokkende en waargebeurde verhaal van twee van de drie slachtoffers van Ariel Castro.

Tien jaar lang werden zij vastgehouden, mishandeld en verkracht, na ontvoerd te zijn door een man uit hun eigen buurt. Op 6 mei 2013 kwam er een einde aan hun ontvoering, en keerden zij terug naar hun families.

Tien jaar gevangen vertelt het verhaal van hun strijd om te overleven, de onvoorstelbare martelingen en hun onverwoestbare hoop om gered te worden en terug te keren naar een gewoon leven. Samen met twee Pulitzerprijs winnende journalisten beschrijven Berry en DeJesus niet alleen hun eigen ervaringen, maar ook het perspectief van hun familie en de instanties, die wanhopige pogingen doen om de vermiste vrouwen terug te vinden.

Tien jaar gevangen is een ongelooflijk, verschrikkelijk en ontroerend verhaal dat iedereen zal aangrijpen.
‘Wij vertellen in dit boek over gruwelijke zaken – zaken waaraan we nooit meer hadden willen terugdenken. Ons verhaal gaat echter niet alleen over verkrachtingen en ketens, leugens en ellende: dat was de wereld van Ariel Castro. Ons verhaal gaat over hoe we die ervaringen te boven zijn gekomen.’ Amanda Berry & Gina DeJesus

Bestel het boek

Amanda Berry & Gina DeJesus | Tien jaar gevangen | Paperback met fotokatern | € 19,99