Nieuwe Dan Brown – Inferno ligt nu in de winkels!

  •   
Inferno: de nieuwe thriller van Dan Brown

Het nieuwe boek van Dan Brown heet Inferno en ligt nu in de winkels! Robert Langdon, bekend van De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool, daalt af in het Inferno van Dante.

Zodra je in een thriller van Dan Brown begint, betreed je, vanaf de eerste bladzijde, een wereld waarin fascinerende geschiedenis, kunst, symbolen en puzzels worden vermengd worden met een razend spannend verhaal. Dát is de unieke gave van Dan Brown. In Inferno neemt professor Robert Langdon je opnieuw mee op avontuur, als hij terugkeert naar Europa en betrokken raakt bij een mondiaal mysterie… verbonden met de werkelijk hypnotiserende details uit Dantes meesterwerk.

‘Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,’ verklaart Brown. ‘Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen. Lees hier de proloog van Inferno.

Tip: kijk voor meer informatie over  Inferno op www.danbrown.nl.

 

Bekijk hier alle boeken van Dan Brown:

 

Sorteer de boeken op
 
<<