Peggy Porschen in RTL Boulevard!

  •   
Porschen, Peggy  (foto Georgia Glynn Smith)

Peggy Porschen, ’s werelds meest toonaangevende patissier en taartdecorateur, gaf dinsdagmiddag 21 april in Keizer Culinair te Amsterdam een demonstratie suikerbloemen maken. RTL Boulevard was erbij en zond het item gisteravond uit. Kijk het hier terug: (28:38)

Porschen was in Nederland ter promotie van het boek Cakes in Bloom, een prachtig boek met vierentwintig van haar lekkerste taartrecepten. In dit fenomenale boek onthult ze het geheim van haar allermooiste bloementaarten. Stapsgewijs legt Peggy Porschen haar suikerwerktechnieken uit, zodat je haar fraaie bloemen ook zelf kunt maken: rozen, viooltjes, frangipani – meer dan dertig soorten. Porschen presenteert vierentwintig van haar lekkerste taartrecepten en beschrijft veelgebruikte deegsoorten en beginnerstechnieken zoals het werken met laagjes en glazuur.
Cakes in Bloom is de ultieme gids en inspiratiebron voor iedereen die zich beroepsmatig of uit liefhebberij bezighoudt met taarten en taartdecoratie.

Peggy Porschen is ’s werelds meest toonaangevende patissier en taartdecorateur. Zij schrijft voor Vogue, Hello! en andere tijdschriften en won diverse prijzen. Ze verschijnt vaak in Britse bakprogramma’s op tv en maakt taarten voor de allergrootste celebrity’s der aarde.

Bestel het boek

Peggy Porchen | Cakes in bloom | Gebonden en geïllustreerd € 29,99


Houd je van bakken? Lees ook Piece of Kate

Lichthart Piece of kate
Na een berg vergeefse sollicitaties gooit de 28-jarige Katherina – Kate – Smit het roer om: ze begint een taartenwebshop. Wanneer haar kersverse site getipt wordt door een hippe glossy is deze binnen de kortste keren een grote hit.

Al snel opent Kate ook een echte winkel. Als vervolgens een buitengewoon charmante zakenman in haar zaak wil investeren, lijken al haar wensen uit te komen. Ineens bevindt Kate zich in de wereld van filmfestivals, BN’ers, deftige grachtenpanden en buitenlandse reisjes.

Het succes heeft wel een keerzijde: Kate stort zich zo halsoverkop in dit nieuwe avontuur dat ze de controle dreigt te verliezen. En dan blijkt het gezegde be careful what you wish for maar al te waar…

Piece of Kate is de debuutroman van Emily Lichthart. Een heerlijk feelgoodverhaal over een ambitieuze jonge vrouw. Emily is net als Kate gek op bakken, al is ze iets minder getalenteerd.

Bestel dit boek of download het e-book.

Emily Lichthart | Piece of Kate | Paperback € 16,99 | eBook € 9,99