Persoonlijk, de nieuwe Lee Child

  •   
Child Persoonlijk Jack Reacher

Stephen King twitterde over Persoonlijk: “De beste Lee Child tot nu toe.” En als de grootmeester het zegt, moet het wel waar zijn!

Tijdelijk aanbieding: het e-book van Persoonlijk van € 12,99 voor € 7,99!

Download

De nieuwe Lee Child ligt nu in de winkels. De negentiende Jack Reacher is de ex-militair in Seattle als hij een bericht aantreft in de krant: zijn oude collega’s hebben hem nodig. In Parijs heeft een ervaren sluipschutter geprobeerd de Franse president te vermoorden en er is slechts één mogelijke verdachte.
Jack Reacher is enige die de verdachte kan vinden. Hij gaat de oceaan over naar Parijs en vervolgens Londen, op jacht naar een sluipschutter met een onberekenbare wraaklust. Dit keer is het persoonlijk…

Lee Child (auteur van o.a. Lokaas, Jachtveld, De bezoeker, De rekening, Achtervolging en Ga nooit terug) is geboren in Engeland maar woont al jaren in de Verenigde Staten. Child heeft met zijn Jack Reacher een charismatische hoofdpersoon gecreëerd: eerlijk, intelligent, een loner en bovenal iemand die niet tegen onrecht kan. In 2013 ontving Lee Child de prestigieuze Diamond Dagger Award voor zijn Jack Reacher-serie. Zijn thriller Voltreffer werd in 2012 verfilmd als Jack Reacher met Tom Cruise in de hoofdrol.

Bestel Persoonlijk of download als e-book

Download hier een fragment.